Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanța a învins Știința București și s-a calificat la turneul final!

ro

27 Apr, 2018 21:11 2309 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanța a realizat în această seară o performanță deosebită, calificându-se la turneul final al Ligii 1, fază în care echipele luptă pentru promovarea în primul eșalon, Liga Națională!

În ultimul meci din faza semifinală a Ligii 1, BC Athletic a jucat pe teren propriu cu Știința București, liderul clasamentului și formație deja calificată la turneul final.

Echipa constănțeană avea doar varianta victoriei pentru a ajunge și ea la turneul final și a obținut-o, cu 85-73, 43-31 la pauză, iar pe sferturi 22-17, 21-14, 15-24 și 27-18.

Susținută în Sala Sporturilor de un public numerous și entuziast, BC Athletic a încheiat în avantaj primele două sferturi, astfel că a condus și la pauza mare. Și după sfertul al treilea, formația constănțeană se afla în avantaj, 58-55, însă parțialul le-a revenit oaspeților. În ultimul sfert, lupta s-a dat la baionetă, iar cu șapte minute înainte de final oaspeții au egalat, 63-63, după care au și trecut în avantaj, 70-68, când mai erau cinci minute din meci. BC Athletic nu a cedat însă, a revenit iar la conducere, a gestionat bine ultimele minute și a reușit să se impună.     

Punctele formației constănțene au fost reușite de Booth - 20, V. Mihai - 15, Ursu - 11, Trandafir - 11, Liță - 10, Mâinea - 7, Șerban - 7, Călin - 3 și Oprean - 1.

Constanța reușește să se autodepășească. Cu un public minunat, azi, Baschet Club Athletic Constanța își semnează biletul pentru Turneul Final al Ligii 1 de Baschet Masculin! Mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copii. Constanța e mare! Team is everything!, a fost mesajul BC Athletic.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii