Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa joacă sâmbătă la Constanţa în Liga Naţională. BC Athletic, meci în deplasare

ro

04 Jan, 2020 00:00 1749 Marime text

Echipele de baschet ale Constanţei care evoluează în Liga Naţională, BC Athletic (la masculin) şi Phoenix Ştiinţa (la feminin), susţin deja, sâmbătă, 4 ianuarie, primele meciuri oficiale din noul an.


De la ora 17.00, BC Athletic (locul 4, cu 16 puncte, în Grupa B) întâlneşte în deplasare CSM Galaţi (locul 2, cu 20 de puncte). Partida contează pentru etapa a 12-a a campionatului. „BC Athletic joacă primul meci al anului în deplasare.


Sâmbătă, 4 ianuarie, Ora 17.00, Gladiatorii din Tomis se deplasează la Galaţi pentru meciul cu a doua clasată a grupei, CSM Galaţi. În prima întâlnire dintre cele două echipe, CSM Galaţi s-a impus la Constanţa cu 75-74. Meci greu pentru Gladiatorii din Tomis în weekend. Team is everything!“, se arată pe pagina de Facebook a formaţiei constănţene.


Phoenix Știinţa joacă de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, în etapa a 14-a din Grupa Est a campionatului, cu CSTBV Olimpia Braşov. În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul 4, cu 15 puncte (patru victorii şi şapte eşecuri), în vreme ce echipa de sub Tâmpa ocupă poziţia a treia, cu 18 puncte (şapte victorii şi patru eşecuri).


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știinţa)


Citeşte şi:


Sportul constănţean. Retrospectivă 2019 Simona Halep, regină şi la Wimbledon. FC Viitorul, cel mai prolific an. Maria Holbură, calificată la JO! (galerie foto)

Phoenix Ştiinţa Constanţa „Suntem mândri că am reuşit să încheiem anul pe locul patru al clasamentului“

BC Athletic a câştigat Baschetbalistele de la Phoenix Știinţa, meci, sâmbătă, la Constanţa, cu CSM Agronomia Bucureşti

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii