Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic a câștigat Baschetbalistele de la Phoenix Știința, meci, sâmbătă, la Constanța, cu CSM Agronomia Bucureşti

ro

21 Dec, 2019 00:00 2523 Marime text

Sala Sporturilor din Constanța găzduiește sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 19.00, meciul de baschet feminin dintre Phoenix-Știința Constanţa și CSM Agronomia Bucureşti, contând pentru etapa a zecea a Ligii Naţionale, Grupa Est.


„Sâmbătă seară dăm ultima reprezentaţie din acest an pe parchetul din Sala Sporturilor din Constanţa. Un an despre care noi spunem că a fost unul încărcat din toate punctele de vedere. Dintre acestea însă, la final, vrem să le păstrăm doar pe cele bune, iar din celelalte să învăţăm să le evităm pe viitor. Şi pentru că o victorie este cel mai frumos cadou pe care noi putem să vi-l oferim în prag de sărbători vouă, cei care ne-aţi fost alături în fiecare moment din anul care stă să se termine, vă aşteptăm să ne bucurăm împreună, pentru ultima dată în 2019, la Sala Sporturilor”, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănţean.


Aseară, tot la Constanța, s-a jucat meciul BC Athletic - CSM 2007 Focşani, din etapa a 11-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, Grupa B. S-au impus gazdele, scor 65-61, pe sferturi 9-11, 29-17, 14-17, 13-16. 

BC Athletic învinge CSM Focșani după un meci care s-a jucat până la ultima secundă, scor final 65-61 (la pauză 38-28). Ultimul meci din 2019 îl terminăm cu zâmbetul pe buze în tribune și în aplauze. Mulțumim pentru suport, încurajări și pentru tot ceea ce faceți pentru copii! Împreună suntem Made in Constanța!, este mesajul BC Athletic.

Pentru echipa gazdă au marcat: Darian Bryant - 14p, Cristian Mâinea - 13p, Kyle Kilgore - 9p, Rahsaan Williams - 8p, Georgian Păun - 8p, Adrian Trandafir - 7p,  Andrei Oprean - 6p.

Sursa foto: Facebook (Phoenix Știința Constanța)

Citește și:

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța au învins în deplasare Rapid București

„O repriză secundă senzațională“ BC Athletic Constanța, victorie dramatică cu CSM Tg. Jiu. S-a impus la un punct! (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii