Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:47 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost aleşi membrii Consiliului Director SSC Farul vrea să sărbătorească centenarul clubului în Liga 1

ro

23 Jan, 2017 00:00 4090 Marime text
Cu ocazia Adunării Generale a membrilor cotizanţi ai Asociaţiei Suporter Spirit Club Farul Constanţa, care a avut loc sâmbătă, în sala de conferinţe a stadionului „Farul“, au fost aleşi membrii Consiliului Director
 
Ordinea de zi a şedinţei a fost următoarea: 1. Alegerea membrilor Comitetului Director; 2. Prezentarea Raportului financiar pentru anul 2016; 3. Aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Asociaţiei (ROF); 4. Diverse. Au participat şi au avut drept de vot şi de a fi votaţi toţi membrii cotizanţi cu cel puţin o tranşă a cotizaţiei achitată la zi până la data de 20 ianuarie 2017 (minimum 50 de lei).
 
Toate candidaturile pentru un loc în Consiliul Director au fost însoţite de un Curriculum Vitae. Opţional, candidaţii au putut depune şi o scrisoare de intenţie (o scurtă prezentare a candidatului şi a obiectivelor sale) şi/sau o fotografie. Rezultatele alegerilor pentru CD au fost următoarele: George Muzaca - 57 de voturi (preşedintele forului), Alexandru Oprea - 57 de voturi, Răzvan Gârdea - 51 de voturi, Ionuţ Eugen Ioniţă - 49 de voturi, Sorin Mihăilescu - 49 de voturi, Adrian Petrescu - 49 de voturi, Gheorghiţă Chivu - 46 de voturi, George Cosmin Simencu - 42 de voturi şi Constantin Gache - 33 de voturi. Toţi membrii care au fost aleşi în cadrul Comitetului vor trebui să depună în cel mai scurt timp şi cazierul judiciar.

Structura CD, foarte echilibrată 

„Comitetul Director se va ocupa de destinul proiectului echipei suporterilor constănţeni pentru următoarele 12 luni. Structura noului Comitet Director este foarte echilibrată, în componenţa acestuia regăsindu-se un reprezentant al sponsorilor proiectului, o fostă glorie a FC Farul Constanţa, dar şi reprezentanţi ai celor mai importante grupuri de suporteri de la Tribuna B şi Peluza Sud, oameni dedicaţi, cu profesii respectabile, care şi-au demonstrat competenţa în domenii foarte variate şi care, prin activitatea lor în cadrul proiectului, au câştigat încrederea celor implicaţi.
 
Mandatul Comitetului Director nou-ales se regăseşte şi în Statutul Asociaţiei, iar principalele obiective sunt recuperarea însemnelor clubului FC Farul (palmares, siglă, culori); promovarea succesivă în eşalonul superior, până la revenirea în Liga 1; revenirea pe stadionul Farul; readucerea suporterilor constănţeni la stadion şi promovarea unei colaborări funcţionale cu autorităţile locale“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Trei promovări consecutive şi recuperarea semnelor identitare 

„Mulţumesc de încredere. Astăzi (n.r. sâmbătă), am ajuns în CD al SSC Farul. Nu am făcut promisiuni înainte de alegeri. Le fac acum! Promit să fac tot ce ţine de mine pentru recuperarea siglei, a palmaresului şi a culorilor. Promit să caut şi să aduc cât mai mulţi sponsori pentru acest proiect“, a postat pe Facebook unul dintre cei aleşi, Sorin Mihăilescu. Acesta a mai precizat că obiectivul declarat al CD al SSC Farul este „să sărbătorim centenarul clubului pe prima scenă a fotbalului românesc. Ce înseamnă asta? Trei promovări consecutive şi recuperarea siglei, a palmaresului şi a culorilor FC Farul“. 

„Încrederea ne obligă“ 

„Doresc să mulţumesc tuturor membrilor cotizanţi SSC Farul care mi-au acordat încredere şi m-au votat în Comitetul Director. Încrederea cu care ne-aţi învestit ne obligă pe noi toţi să muncim cu devotament, perseverenţă şi consecvenţă pentru înfăptuirea obiectivelor SSC Farul“, a spus şi Adrian Petrescu.

SSC Farul se reuneşte astăzi 

Înfiinţată în vara anului trecut de fani ai defunctei FC Farul, echipa suporterilor joacă în Liga a 4-a a judeţului Constanţa, fiind lider autoritar al clasamentului. Pregătită de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic), SSC Farul (preşedinte, Marcel Lică) a câştigat toate cele 19 meciuri disputate până acum în acest campionat (golaveraj 75-7) şi are nouă puncte avans faţă de a doua clasată, CS Năvodari. Reunirea lotului pentru noul an are loc astăzi, la ora 15.00, la stadionul „Farul“. Echipa fanilor va susţine primul meci de campionat din 2017 în deplasare, cu Avântul Comana (echipa de pe locul 12, pe care SSC Farul a învins-o în tur cu 4-1). 

„Să luptăm pentru un drum corect“ 

Fanii remarcă importanţa sponsorilor în proiectul SSC Farul, însă spun că este nevoie şi de cât mai mulţi fani, ca membri cotizanţi. „Astă-vară, am început un proiect căruia i-am fost, îi sunt şi îi voi rămâne dedicat. Farul este tot ceea ce simt şi tot ce mă reprezintă. Am crezut şi cred cu tărie că acest club a fost, este şi va rămâne al suporterilor. Avem nevoie de bani şi implicit de sponsori şi (poate) va veni momentul în care sponsorii vor forma majoritatea în CD, numai că este nevoie de cât mai mulţi suporteri, ca membri cotizanţi, care să asigure echilibrul. Trebuie să fim cât mai mulţi şi să luptăm pentru un drum corect. Un drum care să ţină cont de părerea majorităţii!“, a postat pe Facebook Sorin Mihăilescu. 

Şi-au cheltuit banii pentru un vis comun 

Acesta a subliniat implicarea în proiectul SSC Farul a lui Alexandru Daniel Anghel. „Regret că Alexandru Daniel Anghel nu poate continua alături de noi şi vreau să îi mulţumesc public pentru tot ceea ce a făcut pentru club. Respect, Alex! Munca ta a fost pusă în slujba clubului! Fără să te lauzi sau să te plângi. Corect, dar discret. Respect tuturor celor care şi-au cheltuit banii pentru acest vis! Un vis comun! Ne-am propus să ducem mai departe spiritul farist! Şi am reuşit! Ne propunem să ne recuperăm sigla, palmaresul şi culorile! Vom reuşi! Vrem să promovăm până în Liga 1! Vom reuşi! Totul împreună! În Constanţa doar Farul contează!“, a punctat Sorin Mihăilescu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii