Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel respins Fostul vicepreşedinte al FC Farul a rămas cu cinci ani de închisoare cu executare

ro

08 Dec, 2012 00:00 1786 Marime text

08_munteanu.jpgCondamnarea pe care a primit-o fostul portar şi vicepreşedinte al FC Farul, Cristian Munteanu, în dosarul privind înşelăciuni cu maşini luate în leasing, rămâne de cinci ani de închisoare cu executare.

Ieri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul fostului oficial farist, care fusese condamnat de Tribunalul Bucureşti pe 26 aprilie. Decizia nu e însă definitivă, putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În schimb, în cazul lui Andrei Mărgăritescu, fotbalistul lui CS Mioveni, condamnat şi el în acelaşi dosar, la trei ani de închisoare cu executare, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au dispus suspendarea executării acesteia, sub supraveghere, pe un termen de încercare de opt ani.

Cristian Munteanu nu a dorit să comenteze decizia de ieri a Curţii de Apel, limitându-se la a declara că va depune din nou recurs. În primăvară, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe „Babicu" pentru „complicitate la tentativă de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii