Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:36 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Moroşanu a pus jos colosul Alex Filip, Mădălin Crăciunică şi Eduard Chelariu, victorii la Superkombat (galerie foto)

ro

22 Jun, 2015 00:00 3958 Marime text
Dintre cei cinci constănţeni care au evoluat în gala Superkombat de la Constanţa, trei au învins: Alex Filip (de la Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Mădălin Crăciunică (de la Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci) şi Eduard Chelariu (de la Kickbox Ursoi; antrenor, Iulian Ursoi). În schimb, Ionuţ Sandur (de la Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu) şi Adrian Roşca (de la CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep) au pierdut.
 
„A fost abia al patrulea meu meci la kickboxing, dar şi cel mai greu din carieră. Am întâlnit un adversar experimentat şi foarte bine pregătit, de la o sală cu renume, însă m-am antrenat şi eu la fel de tare. Luptam acasă şi nu puteam să dezamăgesc. Promit din toată inima că şi în continuare voi munci la fel de mult şi voi obţine rezultate bune“, a declarat Alex Filip.

A 40-a victorie pentru „Moartea din Carpaţi“

În confruntarea cap de afiş a galei Superkombat World Grand Prix III, eveniment care a umplut până la refuz Sala Sporturilor din Constanţa, Cătălin Moroşanu (30 de ani, 1,82 m, 107 kg) a reuşit a 40-a victorie din carieră după ce l-a învins pe Colin George (28 de ani, 2,07 m, 119 kg), cel mai înalt luptător din lume. La primul lui meci în România după o pauză de zece luni, ieşeanul a forţat victoria împotriva colosului încă din prima rundă, atunci când olandezul care se pregăteşte alături de Badr Hari a făcut cunoştinţă cu podeaua şi a fost numărat de două ori. În cele din urmă, Moroşanu („Moartea din Carpaţi“) s-a impus la puncte la capătul unei confruntări care i-a prins în picioare pe cei peste 2.000 de spectatori. „Cu siguranţă, Badr Hari a văzut meciul, ştie ce îl aşteaptă! Antrenorul lui (n.r. Mike Passenier) şi-a făcut temele, dar nu-mi va sta în cale, e visul meu. Îl voi face KO pe Hari!“, a spus Moroşanu, care ar urma să-l întâlnească pe marocan la Dubai pe 27 noiembrie.

Pe 1 august, Superkombat se întoarce la Constanţa

În co-main-event, campionul mondial Andrei Stoica, susţinut din colţul ringului de starul de la Hollywood, Costas Mandylor, a reuşit să îşi treacă în cont al cincilea succes consecutiv, după ce l-a învins la puncte pe francezul Abderahmane Coulibaly, iar pe 1 august îşi va pune centura Superkombat în joc tot la Constanţa. „Recordul de audienţă pe care l-am înregistrat pe partea de televiziune ne obligă ca la următorul eveniment să creştem. Vom reveni pe 1 august la Constanţa cu al patrulea Grand Prix al anului, care va fi probabil şi ultimul organizat în România în 2015. Pe lângă Andrei Stoica, pot să anunţ oficial şi faptul că îl vom revedea în ring şi pe Raul Cătinaş după o pauză de un an şi jumătate“, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia. O parte dintre încasările galei de la Constanţa vor merge către un centru de recuperare pentru copiii bolnavi din oraş, ca o continuare a campaniei umanitare Fight for Life, lansată odată cu gala Superkombat WGP Bucureşti.

Rezultate complete Superkombat World Grand Prix III Constanţa:

Superkombat New Heroes
 
1. Super-Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelarlu l-a învins la decizie pe Andrei Leuştean
 
2. Super-Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Mirel Iacob l-a învins la decizie pe Ionut Şandur
 
3. Super-Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Alin Maurer l-a învins la decizie pe Adrian Roşca
 
4. Super-Fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Mădălin Crăciunică l-a învins la decizie pe Adrian Asoltanii
 
5. Super-Fight - Categoria super mijlocie (-77 kg)
Alex Filip l-a învins după extra-round pe Alex Irimia
 
Superkombat World Grand Prix III
 
1. Super-Fight - Categoria semigrea plus (-86 kg)
Alexandru Nedelcu (România) l-a învins la decizie pe Onur Sahin (Turcia)
 
2. Super-Fight - Categoria cruiser (-92 kg)
Dorin Robert (România) l-a învins prin KO în prima repriză pe Laszlo Nemeş (România)
 
3. Super-Fight - Categoria super cruiser (-95 kg)
Gokhan Gedik (Turcia) l-a învins prin KO în repriza a doua pe Cristian Ristea (România)
 
4. Super-Fight - Categoria cruiser (-92 kg)
Fabio Kwasi (Surinam) l-a învins la decizie pe Sebastian Ciobanu (România)
 
5. Super-Fight - Categoria super cruiser (-95 kg)
Andrei Stoica (România) l-a învins la decizie pe Abdarhmane Coulibaly (Franţa)
 
6. Super-Fight - Categoria grea (+96 kg)
Cătălin Moroşanu (România) l-a învins la decizie pe Colin George (Olanda)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii