Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

David vs Goliat. „O să fie un spectacol pe cinste!“ Luptă Alex Filip - Costin Mincu la gala Dynamite Fighting Show de la IaşI

ro

14 Nov, 2019 00:00 2939 Marime text

Sala Polivalentă din Iaşi găzduieşte joi, 21 noiembrie, cu începere de la ora 20.00, o nouă gală Dynamite Fighting Show, în promoţia condusă de Cătălin Moroşanu.


Tematica evenimentului va fi David vs Goliat, urmând a se înfrunta luptători de greutăţi şi înălţimi diferite. Una dintre lupte este între doi constănţeni, Alex Filip şi Costin Mincu! Ambii sunt foşti practicanţi de karate kyokushim, iar o perioadă au fost colegi de club la Constanţa, la Oyama Karate. Acum, Alex Filip este la clubul Sharks Gym Constanţa (antrenor, Daniel Asaftei), iar Costin Mincu reprezintă Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti, unde se şi pregăteşte, cu antrenorul Florin Mina.


„Confruntarea «David vs Goliat» va fi completată cu duelul dintre foştii practicanţi de karate kyokushin Alex Filip şi Costin Mincu. Aceştia se vor duela la categoria open, unde Mincu are un avantaj de 10 kilograme şi 17 centimetri în faţa lui Filip. Doar unul va câştiga. David sau Goliat?“, se arată pe pagina de Facebook a Dynamite Fighting Show. În main-event, Florin „Rambo“ Lambagiu, noua speranţă a kickboxingului românesc şi sportiv neînvins în promoţia Dynamite, îl va avea ca adversar pe Tolea Ciumac, multiplul campion de MMA şi Kempo. La Iaşi va fi prezent şi legenda Remy Bonjasky, în calitate de antrenor al lui Damian Johansen, care îl va înfrunta pe Daniel Corbeanu, „Hiena din Banat“.


„It’s on! Pe data de 21 noiembrie, voi avea o confruntare inedită în gala Dynamite Fighting Show, unde voi întâlni un adversar cu 10 kg mai greu decât mine şi cu 17 cm mai înalt! O sa fie un spectacol pe cinste!“, a fost mesajul lui Alex Filip, aflat actualmente la pregătire în Olanda.


Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show)


Citeşte şi:


Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

Costin Mincu, KO spectaculos la Ploieşti Alex Filip l-a învins prin abandon pe Khaled Alkakoni în gala Kickboxing Bellicum (galerie foto)

Luptător de Mondiale Alex Filip, pregătire cu Francisco Filho, Glaube Feitosa şi Ewerton Teixeira pe muntele Fuji, în Japonia (galerie foto)

Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câştigat la Constanţa centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

KO în runda întâi în finală Costin Mincu, din Constanţa, a devenit campion european la kickboxing (galerie foto)

Şi-au trimis în lumea viselor adversarii Dublu impact cu gemenii Alin şi Costin Mincu, din Constanţa (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii