Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

16 Dec, 2023 08:29 2025 Marime text
 
S-a stabilit campionul categoriei super-mijlocii (77 kg) din circuitul Dynamite Fighting Show (cel mai puternic circuit de kickboxing din România, înființat de Cătălin Moroșanu), pentru centură luptând în marea finală a turneului piramidal, la ediția DFS cu numărul 21 - Noaptea Campionilor –, la Galați, la Patinoarul Olimpic, constănțeanul Ștefan Orza (22 de ani), de la clubul Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), și ieșeanul Florin „Rambo“ Lambagiu (27 de ani).

Arbitrii l-au dat învingător pe „Rambo“, după extra-round, deși, în cele trei reprize de până atunci, Orza, bine pregătit fizic, cu o evoluție calmă și inteligentă, a punctat mai clar și mai mult. S-a dictat însă o repriză de prelungiri, în care Florin Lambagiu a avut câștig de cauză, dramatic.   

  

Dragi prieteni, se pare că în Kickbox nu se mai punctează kickboxul, se punctează cu totul altceva! Mulțumesc mult tuturor pentru susținere!, a fost mesajul lui Ștefan Orza de după finală.

Rambo este noul campion al categoriei super mijlocie, după un meci dramatic, se menționează pe pagina de Facebook a promoției DFS.

Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ati fost alături. Respect! Nu comentez decizia după cele 3 reprize, respect pentru adversari! Noi mergem înainte și o sa mai auziți de noi. Eu sunt mândru de sportivul meu și încă o dată vă mulțumesc enorm celor care ne susțineti! We are Sharks Gym Constanța!, a punctat Daniel Asaftei. 

Un copil care a vrut să-si urmeze visul în kickboxing, s-a suspendat un an de la locul de muncă, a stat o lună în Olanda singur, a luptat toate cele trei meciuri din piramidă făcând meciuri memorabile și... Cuvintele nu-și mai au rostul! Cum să le mai spun copiilor de la sală să muncească mult să ajungă campioni, când văd așa ceva..., a menționat și un alt reprezentant al Sharks Gym, fostul luptător, acum antrenor, Alex Filip.


Tânărul Ștefan Orza este originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia. Totodată, Orza este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.
 
Sursa foto: Facebook (Ștefan Orza, Paul Florian, Alex Filip, Dynamite Fighting Show, Eduard Petre)
 
Citește și:


Vineri, 15 decembrie 2023
Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii