Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

14 May, 2023 14:11 2527 Marime text
 
  
Luptătorul constănțean Ștefan Orza, de la clubul Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), s-a impus în meciul pe care l-a disputat la Buzău, în Dynamite Fighting Show, cel mai puternic circuit de kickboxing din România, înființat de Cătălin Moroșanu.

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“ din Buzău a găzduit o nouă ediție, a 19-a, a DFS, Cod Roșu în Buzău, în cadrul căreia s-au stabilit ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion.

În sferturile de finală ale Turneului Super 8, categoria super-mijlocie (77 kg), Ștefan Orza l-a întâlnit pe Cezar Buzdugan, de care, după trei reprize, a dispus la puncte, decizia fiind unanimă.

A fost un meci pe care l-am gândit de la început la final, pe care l-am controlat și în care nu am încasat niciun pum! Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje de încurajare și pentru toata energia pe care mi-ați transmis-o, atât de acasă, cât și din sală. Să ne vedem sănătoși și victorioși la următoarele meciuri!, a fost mesajul lui Ștefan Orza.

 
Tânărul luptător a mulțumit pentru sprijin echipei ale, antrenorului Daniel Asaftei și tuturor celor care îl ajută meci de meci, indiferent de rezultat.
 
În urma acestei victorii, Ștefan Orza s-a calificat în semifinalele turneului pyramidal, în care îl va întâlni pe Eduard Gafencu. 
  
Ștefan Orza are puțin peste 20 de ani, este originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia.
 
Totodată, acesta este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.

Sura foto: Facebook (Dynamite Fighting Show, Daniel Asaftei) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii