Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia de Volei Tomis Constanța s-a calificat la turneul final de promovare

ro

08 Mar, 2020 14:53 1932 Marime text
Academia de Volei Tomis Constanța s-a impus și în ultimul meci al turneului de play-off de la Focșani și s-a calificat la turneul final de promovare.în Divizia A1.

Cosmina Marinescu închide parcursul de la Focșani cu un punct decisiv superb. Fetele au fost susținute din tribune de o galerie frumoasă și gălăgioasă care a făcut deplasarea tocmai la Focșani!, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean.

 
Academia de Volei Tomis a câștigat cu CSM Unic Piatra Neamț în trei seturi, 3-0 (25-19; 26-24; 25-23) și a terminat turneul de la Focșani cu două victorii în trei meciuri.

Fetele antrenate de Radu Began și Mihaela Isac s-au impus cu CTF Mihai I București în trei seturi (3-0) și cu CSM Unic Piatra Neamț tot în trei seturi (3-0). În primul meci, gazdele de la CSM Focșani 2007 au câștigat după ce AV Tomis a avut minge de meci (3-2).

Din Seria A2 Est, Academia de Volei Tomis Constanța și CSM Focșani 2007 merg mai departe în turneul de promovare pentru prima divizie, turneu care va avea loc la începutul lunii aprilie.

Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii