Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Speranțele Academiei de Volei Tomis Constanța, calificate la turneul final fără nicio înfrângere (GALERIE FOTO)

ro

24 Mar, 2022 00:00 2769 Marime text

 
  • Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au încheiat turneul semifinal, desfășurat la Constanța, cu trei victorii (fără a pierde set) în tot atâtea meciuri disputate.
 
Echipa feminină de volei speranțe a Academiei de Volei Tomis Constanța s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului Național și a făcut-o fără nicio înfrângere în actuala stagiune.
 
Anul trecut, jucătoarele constănțene au fost mai mici ca vârstă decât adversarele întâlnite. Acum, fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au încheiat turneul semifinal, desfășurat la Constanța, cu trei victorii (fără a pierde set) în tot atâtea meciuri disputate (cu CSS5 București, Juvenil Brașov și CSS Buzău). Turneul final va avea loc în perioada 11 - 15 mai, grupele și locul desfășurării urmând a fi comunicate de Federația Română de Volei în perioada următoare. 
 
Lotul cu care echipa de speranțe a Academiei de Volei Tomis s-a calificat la turneul final a fost format din: Nicole Toma, Sara Buricea, Alexia Ruci, Andreea Iftimiciuc, Amira Mostoc, Eda Cadâr, Rebecca Berescu, Alexandra Radu, Roxana Cîrjilă, Brianna Popescu, Alessia Moceanu, Ana Ciocan, Eliza Iordache, Alexandra Sarău și Oana Pungă, alături de antrenoarele Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanța)
 
Citește și:
 
Speranțele Academiei de Volei Tomis Constanța, victorii categorice, pe linie, la turneul de la Brăila (galerie foto)
 
Academia de Volei Tomis Constanța
Speranțele, cantonament la Cheile Grădiștei, iar apoi pe podium la Cupa Prieteniei (galerie foto)

 
Au preluat ștafeta sportivă
Fetele lui George Buricea și Laurențiu Toma sunt voleibaliste la Academia Tomis Constanța

 
Micile voleibaliste de la Academia Tomis Constanța, două victorii în două meciuri. Contra LPS Brăila, revenire uluitoare!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii