Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micile voleibaliste de la Academia Tomis Constanța, două victorii în două meciuri. Contra LPS Brăila, revenire uluitoare!

ro

23 Dec, 2021 00:00 2578 Marime text

 
  • Duelul Academia Tomis Constanța - LPS Brăila, de la Speranțe, s-a repetat și la mini-volei, cu același deznodământ.
 
Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanța a găzduit turneul II al Campionatului Național de mini-volei la feminin, alături de gazdele de a Academia de Volei Tomis Constanța mai participând CS Medgidia și LPS Brăila.
 
Pregătite de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu, voleibalistele de la Academia Tomis au câștigat ambele partide disputate: 3-0 cu CS Medgidia și 3-2 cu LPS Brăila, după ce oaspetele au condus cu 2-0 la seturi! Iar în partida dintre CS Medgidia și LPS Brăila, scorul a fost 3-1 în favoarea formației brăilene.
 
„Toate echipele prezente acum la Constanța au prestat un joc spectaculos și frumos. Dacă, în primul meci, fetele au tranșat partida în trei seturi, în compania celor de la CS Medgidia, al doilea meci a fost unul în care jucătoarele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu au avut o revenire uluitoare. După ce au fost conduse cu 2-0 la seturi de LPS Brăila, Academia de Volei Tomis a revenit în joc, a egalat la seturi, iar în setul decisiv nu i-a mai dat nicio șansă adversarelor, impunându-se la capătul a cinci seturi, care au ținut o oră și patruzeci de minute, un maraton pentru junioare. Cele două cluburi au mai oferit un meci la fel de palpitant și în sezonul trecut, la Speranțe, atunci când LPS Brăila a condus la o diferență considerabilă pe AV Tomis, în set decisiv, însă fetele au revenit și atunci în meci și au câștigat“, este mesajul Academiei Tomis.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanța)

 
Citește și:
 
Voleibalistele Academiei Tomis Constanța au încheiat anul cu o victorie (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii