Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizia A2 Voleibalistele de la Academia Tomis Constanţa, succes în deplasare, după un meci nebun

ro

24 Jan, 2022 00:00 2166 Marime text

 
  • În Divizia A2, Academia Tomis a debutat cu victorie în 2022, într-un meci în care a fost condusă la seturi.
  • Succesul din Bucureşti este primul pentru voleibalistele de pe litoral în deplasare și al doilea consecutiv în campionat.
  • Echipa de minivolei a câştigat ambele partide susţinute la Medgidia, în turneul 4.
 
Echipa feminină a Academiei de Volei Tomis Constanţa care evoluează în Divizia A2, rezervată senioarelor, a început cu dreptul 2022, înregistrând o victorie importantă în deplasare, cu CTF „Mihai I“ București, în primul meci oficial al anului.
 
Partida a contat pentru etapa a opta a seriei Est din campionat. Jucătoarele antrenate de Radu Began s-au impus cu 3-1, după ce au fost conduse cu 1-0. Pe seturi, scorul în meciul Bucureşti - Constanţa a fost 25-20, 19-25, 23-25, 25-27.     
 
„Fetele noastre au obținut o victorie senzațională, la capătul unui meci absolut nebun, unul în care am început timid, însă pe care l-am încheiat cu trei seturi foarte bune și extrem de disputate, scor 1-3. Fetele au gestionat eficient finalurile de set, iar după setul de debut adjudecat de gazde, Constanța a ridicat nivelul de joc și a controlat ostilitățile, echipa având un joc foarte bine coordonat, în care a închis seturile prin punctele realizate de Nicole Toma, Doina Cojocaru, susținute și de o apărare bună a Constanței care a forțat greșelile adversarelor. Un meci în care recepția a funcționat foarte bine iar coordonarea a fost la fel de bună“, este mesajul Academiei Tomis.
 
Victoria din Bucureşti este prima pentru voleibalistele de pe litoral în deplasare și a doua consecutivă în campionat, după meciul restanță cu ASC Bravol Brașov, din decembrie 2021. Academia Tomis susţine următorul meci în Divizia A2 la finele acestei luni, tot în deplasare, cu echipa de sub Tâmpa.
 
Şi fetele de la echipa de minivolei a Academiei Tomis, pregătite de Bianca Ioana Cojocaru şi Vanesa Deşliu, au avut primele reprezentaţii în 2022, în turneul 4, desfăşurat la Medgidia. Academia Tomis a câştigat ambele partide susţinute, cu acelaşi scor, 3-1, dispunând de CS Medgidia (25-17, 25-9, 19-25, 25-17) şi de LPS Brăila (24-26, 25-22, 25-12, 25-20). „Zi perfectă pentru fetele de la minivolei, care continuă forma bună pe care echipa au arătat-o și în finalul anului trecut“, se arată pe pagina de Facebook a Academiei Tomis.
 
În cadrul turneului 4, CS Medgidia (antrenoare, Nicoleta Cangea) au cedat în ambele dispute, 1-3 cu Academia Tomis şi 2-3 cu LPS Brăila. „În al doilea meci al zilei, care a fost și cel mai disputat, cu LPS Brăila, victoria le-a scăpat printre degete fetelor noastre“, este mesajul CS Medgidia. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: 1 - Facebook (Academia Tomis), 2 - Alexandru Iulian Obreja, 3 - Facebook (CS Medgidia).
 
Citeşte şi:
 
Micile voleibaliste de la Academia Tomis Constanța, două victorii în două meciuri. Contra LPS Brăila, revenire uluitoare!
 
Voleibalistele Academiei Tomis Constanța au încheiat anul cu o victorie (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii