Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Summer Internship", la Rompetrol

ro

28 May, 2009 02:36 4907 Marime text

rompetrol.jpgRompetrol Rafinare, companie membră a Grupului Rompetrol, a dat startul, în perioada 7 - 21  mai, programului Summer Internship 2009, destinat studenţilor din centrele universitare Bucureşti, Cluj, Ploieşti, Iaşi şi Constanţa.

„Încă din 2003, prin intermediul acestui program, oferim tinerilor absolvenţi sau studenţi în anii terminali ocazia de a se familiariza cu echipamentele şi fluxurile tehnologice ale celei mai moderne rafinării din Europa de Est, dar şi posibilitatea de a construi o carieră într-o companie multinaţională. Până în prezent, peste 250 de tineri studenţi şi absolvenţi au trecut prin acest program, mulţi dintre aceştia regăsindu-se printre actualii angajaţi ai companiei", declară Cristinela Budin, director Resurse Umane al Rompetrol Rafinare. Compania, prin intermediul reprezentanţilor Departamentului de Resurse Umane, a prezentat, săptămâna trecută, studenţilor din facultăţile cu profil de Tehnologia Petrolului, Politehnică, Energetică, Economic şi Protecţia Mediului Constanţa atât programul de internship cât şi poveştile de succes ale celor care au făcut parte din acesta. În acest an, Rompetrol Rafinare oferă în cadrul programului un număr de 20 locuri, urmând ca după finalizarea acestuia, la sfârşitul lunii septembrie, să selecteze cei mai buni şi talentaţi dintre ei pentru a doua etapă, cea de Management Trainee. Pentru a avea acces la acest program, studenţii în ani terminali sau absolvenţii din promoţia 2009 ai facultăţilor cu profil de Tehnologia Petrolului, Politehnică, Energetică, Economic şi Protecţia Mediului pot aplica, până la data de 11 iunie 2009, pe site-ul de recrutare www.cariere.rompetrol.com sau pot trimite un Curriculum Vitae la adresa www.bestjobs.ro pentru anunţul Internship Rompetrol, în perioada 11 mai 2009 - 11 iunie 2009. Programul se va desfăşura în perioada august - septembrie 2009. Invitatul special al acestei întâlniri a fost Sandu Gheorghe, managerul Staţiei DAV (Distilare Atmosferică/Vid) din Petromidia. Acesta, cu o vechime de peste 30 de ani, a rememorat, din punctul de vedere al martorului ocular, evoluţia Rafinăriei Petromidia. Vă reamintim că în luna iunie a acestui an se vor împlini 30 de ani de la punerea în funcţiune a primei instalaţii de pe platformă.

DCRP

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ZyreX 29 Jul, 2010 22:50 Daca ar da dovada de seriozitate si competenta ar fi bine dar deocamdata au dat un mare rateu cu preselectiile lor . Daca la resurse umane angajeaza niste trompete de oameni si cel care e intervievat il "linge" oleaca e ca si angajat.. Se lauda ca ajuta proaspetii absolventi de facultate ...doar pe cei care nu stiu sa vorbeasca. Sunt mai multe de spus si cu informatii conrecte din interiorul firmei.