Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţii peste licitaţii la fisc Imobile, terenuri, autoutilitare şi utilaje de brutărie

ro

28 Sep, 2012 01:00 4146 Marime text
licitatiefisc-directiadefinante.jpgAdministraţiile Finanţelor Publice Constanţa şi Medgidia organizează, la sfârşitul lunii septembrie şi începutul lunii octombrie, o serie de licitaţii pentru valorificate bunurilor societăţilor debitoare. Printre bunurile scoase la mezat, pe lângă imobile şi terenuri, se mai numără terenuri, autoutilitare, spaţii comerciale şi utilaje de brutărie.

Agenţia Finanţelor Publice Constanţa organizează astăzi, 28 septembrie, ce de-a treia licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Dilek Cont SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa. Este vorba despre un imobil compus din C2 locuinţă în suprafaţă de 85 mp +C4 bucătărie de 18 mp şi teren în suprafaţă de 162,50 mp, situate în Constanţa pe strada castanilor. Preţul de porni re al licitaţie este diminuat cu 50% faţă de preţul de evaluare de 57.738, 5 lei, exclusiv TVA. La începutul lumii octombrie, pe data de 5, fiscul constănţean va încerca să vândă un apartament de două camere decomandate, în suprafaţă utilă de 55,31 mp, la care se adaugă două balcoane deschise în suprafaţă de 10,43 mp. situat în municipiul Constanţa, Aleea Panselei. Preţul de evaluare al imobilului care aparţine unei persoane fizice, este de 229.000 lei (exclusiv TVA). Pe 8 octombrie, constănţenii pot participa la o altă licitaţie în care vor fi valorificate două bunuri care aparţin societăţii debitoare Management & Investment Concept Group SRL, cu sediul în municipiul Constanţa. La licitaţie vor fi scoase o autoutilitară Furgon marca Peugeot Partner, în valoare de 6.831,50 lei, şi o autoutilitară Iveco 50 C13 Daily, în valoare de 11.538,5 lei.

Pe 9 octombrie, fiscul va organiza o altă licitaţie, în care va încerca să vândă bunurile care aparţin debitorului Electrometal Societatea Cooperativă Meşteşugărească, cu sediul în municipiul Constanţa, pe strada Soveja. Astfel, participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un imobil de 200,12 mp, situat în municipiul Constanţa,, pe strada Chiliei. Preţul de evaluare al acestuia este de 170.000 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, Agenţia Finanţelor Publice Constanţa va mai vinde un teren intravilan, care aparţine societăţii Laura 22 SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Sarmisegetuza. Terenul în suprafaţă de 3.202 mp este situat în satul Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu. Preţul de evaluare al licitaţie este de 52.480 lei, exclusiv TVA.

Pe data de 9 octombrie, Agenţia Finanţelor Publice Medgidia scoate la mezat un spaţiu comercial de 153,3 mp, care aparţine societăţii Hexagon Computers SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Tortoman. Preţul de pornire al licitaţie este de 27.975 lei, exclusiv TVA.

În ziua de 10 octombrie, constănţenii pot participa la o nouă licitaţie în care fiscul va scoate la mezat bunurile care aparţin societăţii Tomis Master Bake SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Constanţa, strada Interioară. Este vorba despre o maşină de feliat pâine la preţul de 8.740 lei, un răcitor de apă la preţul de 11.550 lei, bandă de modelat pâine la preţul de 14.850 lei, un cernator de pâine la preţul de 11.590 lei, o maşină de foetaj şi laminat aluat la preţul de 9.680 lei, o cameră de dospire la preţul de 7.570 lei, o cameră de dospire la preţul de 17.570 lei, un frământător aluat la preţul de 33,400 lei. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii