Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interventii ale SC RAJA SA in urma ploilor

ro

24 Jun, 2010 03:27 2312 Marime text

ploaie_torentiala_02.jpgÎn urma avizărilor meteo ce anunţă precipitaţii pentru toată Dobrogea, la nivelul SC RAJA SA Constanţa au fost constituite echipe specializate de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare. În plus, pentru a interveni cu promptitudine, echipele societăţii vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

În cursul zilei de ieri, în urma ploilor, la dispeceratul societăţii s-au primit 23 reclamaţii de la diferiţi abonaţi din municipiul Constanţa. Sesizările au venit din cartierele Palas, Tomis Nord, Poarta 6, dar şi din zona centrală (străzile Venus şi bulevardul Ferdinand) şi zona stadionului. Cele mai multe intervenţii au vizat deblocarea grătarelor pluviale stradale, din zonele amintite mai sus, de diverse mizerii şi resturi menajere, antrenate de apele pluviale în căminele de canalizare. Din fericire, nu s-au înregistrat probleme deosebite la sistemul de preluare a apelor pluviale, iar reprezentanţii societăţii au răspuns cu promptitudine la toate solicitările primite.

„Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute, la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44", a declarat purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa, Irina Oprea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii