Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o vedetă din România îşi face casă pe litoral. Află cine este

ro

22 Jan, 2013 22:21 6992 Marime text

comornic_Ovidiu_Komornic.jpgRenumitul interpret de muzică uşoară Attila Ovidiu Komornyik îşi face casă de vacanţă pe litoral. Viitorul imobil va fi compus din parter şi două etaje, parcare, foişor, piscină şi, nu în ultimul rând, loc de joacă pentru copiii. „Vreau să încep construcţia casei cât mai curând, ca să fie gata la vară. Am o familie mare, multe rude, de aceea casa este atât de mare", a declarat Ovidiu Komornyik, care a mai precizat că va investi 150.000 de euro în acest imobil.

Casa de vacanţă va fi amplasată în Vama Veche, pe strada Falezei nr. 80. În acest sens, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, Attila Ovidiu Komornyik a depus proiectul „Locuinţă P+2E, gard, parcare de 14 locuri, foişor, piscină, loc de joacă pentru copii", propus a fi amplasat în comuna Limanu, satul Vama Veche, strada Falezei nr. 80, solicitând emiterea acordului de mediu.

Ovidiu Komornyik nu este singura vedetă din România, care are casă de vacanţă pe litoral. Astfel, pe malul Mării Negre se mai odihnesc Stela Popescu, Laurenţiu Duţă, Mihai Trăistariu, Alexandru Arşinel, europarlamentarul PDL Monica Macovei, Alexandru Teodorescu Oreste.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii