Cupa ChocoArt-Silvian, lansata la Campionatul de Gatit
Cupa ChocoArt-Silvian, lansata la Campionatul de Gatit
14 Jun, 2008 00:00
14 Jun, 2008 00:00
14 Jun, 2008 00:00
ZIUA de Constanta
652
Marime text
Silvian, brand recunoscut international in arta fabricarii dulciurilor si in domeniul patiseriei, si Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (A.C.E.E.A.), organizatoarea Campionatului International de Gatit in Aer Liber, lanseaza Cupa ChocoArt-Silvian.
Premiul va fi acordat unuia dintre participantii inscrisi in sectiunea Dulciuri pentru ingeniozitate, creativitate si originalitate. "Cupa ChocoArt-Silvian este primul si singurul premiu decernat in cadrul unei competitii de acest gen si care are ca principal tel cunoasterea, recunoasterea si stimularea «creatorilor de dulciuri», fie ei profesionisti sau amatori", a declarat Silvian Miron, fondatorul brandului care-i poarta numele. Cea de-a doua etapa a Campionatului International de Gatit in Aer Liber se va desfsura intre 27 si 29 iunie, la Mamaia. Evenimentul, care se adreseaza atat amatorilor, cat si specialistilor, s-a mai desfasurat la Azuga, si urmeaza sa fie organizat si la Gilau, in judetul Cluj.Scris de: {autor}Stefania CHERMANEANU{/autor}
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii