Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN dă 260.000 de lei pentru montarea staţiei de monitorizare a calităţii apei

ro

25 Aug, 2012 02:00 1737 Marime text

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA anunţă organizarea unei proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Consultanţă pentru administrarea contractului de execuţie şi verificare a execuţiei lucrărilor pentru modernizarea sistemului de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile, prin montarea staţiei de monitorizare a calităţii apei".

Societăţile care doresc să participe la această licitaţie pot depune ofertele până pe data de 10 septembrie, ora 11.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 5.200 de lei. Contractul este finanţat din fonduri europene, Programul Operaţional Sectorial Transport, valoarea estimată a acestuia fiind de 260.000 de lei.

Contractul constă în analiza şi avizarea proiectelor tehnice care se vor întocmi pentru execuţia sistemului de monitorizare a parametrilor calitativi ai apei, urmărirea şi avizarea execuţiei lucrărilor, analiza şi avizarea programelor analitice pentru instruirea personalului de deservire a sistemului realizat, participarea la recepţia lucrărilor. Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în sensul organizării, derulării şi finalizării procedurii de atribuire sunt: directorul general Ilie Valentin Zeicu, directorul tehnic Sandru Nicolae, directorul comercial marketing Emilian Macarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii