Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de 55-a ediţie a Târgului TINIMTEX Confecţii pentru toate gusturile şi buzunarele, realizate de producători din toată ţara

ro

11 Sep, 2012 01:00 2347 Marime text
ccina1.jpgVrei să-şi cumperi o pereche de pantofi de piele sau un pardesiu? Vine toamna şi ai nevoie de un costum, un palton sau o blană? Îţi renovezi casa şi vrei nişte decoraţiuni pentru interior? Nu-şi mai plac unele piese din garderobă şi ai vrea să le înlocuieşti? Toate pot fi găsite la cea de-a 55-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX 2012.

Timp de cinci zile, în perioada 12 - 16 septembrie, constănţenii sunt aşteptaţi la cea de-a 55-a ediţie a Târgului TINIMTEX 2012, care este organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa. „Acesta este cel mai mare târg din ţară, în domeniul textil, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. TINIMTEX este un eveniment dedicat producătorilor interni de îmbrăcăminte şi încălţăminte. La Constanţa, târgul are şi o componentă naţională, în sensul că la el participă producători din toată ţara. De altfel, această componentă naţională ne şi deosebeşte de celelalte târguri. Ţin să precizez că parterul Pavilionului Expoziţional este dedicat exclusiv producătorilor de confecţii textile pentru adulţi. Ca să-i împăcam pe toţi producătorii, care îşi doresc să-şi instaleze standul doar la parterul Pavilionului, am avea nevoie de 7.000 mp, faţă de 2.400 mp cât sunt în prezent", a declarat preşedintele CCINA, Mihai Daraban.

Aproape 300 de firme din toate judeţele

Târgul se va desfăşura la Mamaia, în patru locuri tematice, pe o suprafaţă totală de 7.000 mp pe care îşi vor amplasa standurile 285 firme. Oferta producătorilor este extrem de variată şi menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calităţii produselor expuse, cât şi din punct de vedere al preţului. „Numărul mare de participanţi şi suprafeţele ocupate fac ca această manifestare să se menţină pe primul loc, la nivel naţional.

Comercianţii, vor avea ocazia să se întâlnească cu marii producători din industria uşoară românească, pregătiţi să ofere colecţii noi şi diversificate pentru sezonul toamnă-iarnă, dar şi publicului larg, interesat de acest segment de piaţă, se va putea bucura de aceasta oportunitate", a precizat, la rândul său, directorul CCINA, Dănuţ Jugănaru. Cât priveşte ponderea firmelor pe judeţe, aceasta este următoarea: Bucureşti (19 %), Constanţa (12 %), Braşov (7 %), Iaşi (6 %), Cluj (4 %), Arad (3%), Neam, Suceava, Satu Mare, Timiş şi Prahova câte 2%.

Saloanele târgului

La parterul Pavilionului Expoziţional vor putea fi găsite confecţiile textile pentru adulţi, iar la etaj - confecţii pentru adulţi, tricotaje, lenjerie de casă, lenjerie intimă, articole pentru copii, decoraţiuni interioare, ţesături şi accesorii. În cortul expoziţional, amplasat în parcarea Pavilionului vor fi expuse standurile cu confecţii textile pentru adulţi şi confecţiile de blană şi piele. La Complexele Doina şi Victoria vizitatorii vor putea achiziţiona încălţăminte şi marochinărie. Târgul poate fi vizitat în zilele de 12, 13, 14, 15 septembrie, între orele 10.00 - 20.00, iar în ziua de 16 septembrie - între orele 10.00 - 16.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii