Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune expertiza accidentului în care a fost implicată Simona Anastasia Tănase

ro

13 May, 2011 00:24 5127 Marime text

cap_3.jpgBărbatul rămas captiv între BMW-ul X6 şi rampa de acces a Teatrului Fantasio: „Mă simt bine, exceptând faptul că mi-am pierdut un picior"

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa desfăşoară şi acum cercetări în dosarul accidentului rutier din seara zilei de 24 august 2010, eveniment în urma căruia Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, şi-a pierdut un picior. Bărbatul a fost rănit de automobilul Simonei Anastasia Tănase, un BMW X6, iar în urmă cu câteva zile a fost declanşată expertiza tehnică auto care va stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

Angajaţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că rezultatele expertizei vor fi trimise părţilor implicate, iar dacă acestea vor avea nemulţumiri, experţii vor trebui să le soluţioneze. Din câte se pare, expertiza este una dintre puţinele piese din acest puzzle care lipsesc de la dosar. Nemulţumit de viteza cu care înaintează cercetările în dosar, Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România, spune că se simte „bine", „exceptând faptul că mi-am pierdut un picior". Reamintim că în seara zilei de 24 august 2010, potrivit poliţiştilor de la Rutiera Constanţa, Simona Anastasia Tănase a condus un BMW, model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian.

Anastasia_-_accident.jpgÎn momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, şoferiţa nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit automobilul marca Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. În urma impactului, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, lovindu-l Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, din Bucureşti, care se afla pe trotuar. Victima a fost supusă unor complexe intervenţii chirurgicale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România şi-a pierdut piciorul. De menţionat că Simona Anastasia Tănase este fiica lui Constantin Tănase, comisar la Garda Financiară Constanţa, iar Florentina Dicu, fata lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi Dia Auto. Demn de atenţie este faptul că ambele şoferiţe se declară nevinovate, aruncând vina una pe cealaltă, iar, dat fiind faptul că accidentul rutier nu a fost surprins de nicio cameră video, stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea evenimentului se va efectua în baza declaraţiilor date de martori şi a expertizei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 13 May, 2011 10:09 sa vedeti si cazul mediatoarei ,anjata la cec,nicoleta colsaiz ilie ,care anul trecut in timp ce vorbea la telefon a calcat cu jeep audi q7 un copilas de 2 ani pe trotuar in parcarea de la tomis mall-cu roata stinga fata-politistii-munteanu george.expertul tehnic si procurorii vor sa mute locul accidentului de pe trotuar desi a intrat pe sens invers-mafia din politie si justitie intervine cu bani -ce fac traian basescu,codruta kovesi laura,e grecu, ca valentin stefan refuza sa stea de vorba cu parintii fetei dar sta de vorba cu kurzii cu cu aia carea u dosare penale de evaziune de milioane de euro la mall parasit pe str bratianu cartier palas-cu cel cu jeep 16 ct ypa-are sediu pe ferdinand -mallluri-mafiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii