Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul constănţean scoate din conturi peste 3 milioane de lei. Vezi pentru ce

ro

13 Nov, 2012 03:24 2736 Marime text
Aeroport_aeroport_2.jpgÎn urma unei proceduri de achiziţii publice, SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, contractul „Supravegherea tehnică în timpul executării lucrărilor de construcţii" a fost atribuit societăţii CONSITRANS SRL, pe data de 2 noiembrie. Valoarea totală a contractului este de 3.037.207 lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, consultantul va asigura serviciile de verificare a proiectelor, supervizare (inclusiv dirigenţie de şantier) şi elaborare caiet de sarcini pentru achiziţia lucrărilor, prin furnizarea de personal competent, cu experienţă şi autorizat pe specialităţi, având în vedere că lucrările se vor executa sub trafic şi în conformitate cu condiţiile de „contract pentru echipamente şi construcţii inclusiv proiectare pentru echipamente electrice şi mecanice şi pentru clădiri şi lucrări inginereşti proiectate de către Antreprenor (FIDIC Cartea galbena), aprobat prin HG 1405/2010". Contractul atribuit ar putea fi subcontractat. Partea din contract care ar putea fi subcontractată este de 1.488.231,43 lei fără TVA. Contractul respectiv face parte din cadrul Programului Operaţional Sectorial Transport 2007-2013, „Reabilitare platforme de staţionare aeronave incinta aeroportului, comuna Mihail Kogălniceanu".

Despre CONSITRANS SRL

Societatea care a câştigat contractul pentru „Supravegherea tehnică în timpul executării lucrărilor de construcţii" a fost înfiinţată în anul 1991, având ca obiect de activitate activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Sediul social al acesteia este în municipiul Bucureşti, strada Polonă nr. 56. De asemenea, menţionăm că societatea are 16 puncte de lucru deschise în judeţele Hunedoara, Alba şi Sibiu. Asociaţi în societate sunt Eduard Hanganu, Mihai Olariu şi Viorica Hanganu. Administratorul societăţii este Eduard Hanganu. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, în anul 2010, societatea cu 193 de angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 2.865.442 lei şi un profit brut de 3.193.051 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii