Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 14

ro

16 Sep, 2015 00:00 1356 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 834 din data de 21 august 2003.

Conducere paralelă la PSD Constanţa

Marin Chintoan va fi, astăzi, învestit oficial ca preşedinte interimar. Fostul preşedinte Stanca nu renunţă, susţinând că are de partea sa membrii organizaţiei. Prim-vicepreşedintele Gheorghe Donţu ar putea pierde cursa pentru desemnarea noului preşedinte executiv al filialei locale. Stanca îşi va trage în jos şi „locotenenţii“.
Citeşte mai departe!

Complexul Astoria va fi scos la licitaţie

Autoritatea pentru Privatizare a Participaţiunilor Statului a publicat, ieri, lista cu următoarele şase societăţi care vor fi oferite pentru privatizare în perioada imediat următoare. Deşi pachetele de acţiuni deţinute de APAPS sunt fie prea mici, fie prea mari, scopul final al acestei proceduri de privatizare prin forţe proprii este acela de a finaliza situaţia tuturor societăţilor aflate pe lista sa.
Citeşte mai departe!

Pietroiul blestemat

Două femei şi un copil şi-au pierdut viaţa înecându-se în fluviu. Zona unde s-a petrecut drama este denumită de localnici „Pietroiul blestemat“. Locul este folosit de zeci de ani pentru spălatul rufelor în Dunăre.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii