Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 75

ro

26 Nov, 2015 00:00 1639 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3137din data de 2 august 2011.

Funcţii, studii şi distincţii - Constănţeni, înalţi demnitari ai PCR 

Chiar la peste douăzeci de ani de la Revoluţie, spectrul comunismului şi umbra a ceea ce a însemnat comunismul în România încă bântuie viaţa politică şi administrativă din ţară. În contextul în care cetăţenii sunt stăpâniţi de frica de foştii comunişti care ar fi ajuns la putere, ZIUA de Constanţa vă prezintă lista constănţenilor care au fost membri ai Partidului Comunist Român, aşa cum aceştia apar în Dicţionarul Membrilor PCR, actualizat de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Pentru a nu exista suspiciuni de niciun fel, lista foştilor membri de partid va fi redată în ordine alfabetică.

Citeşte mai departe!

Patronul a patru firme din Sibiu, prins cu 203 kilometri/oră, la Constanţa

Andrei Ioan Gîndilă a fost prins pe picior greşit de lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa, în urmă cu două zile, pe drumul ce leagă municipiile Mangalia şi Constanţa. Între Costineşti şi 23 August, aparatul radar a indicat că motociclistul Gîndilă se deplasa cu o viteză de 203 kilometri/oră. Mai mult decât atât, pe motocicletă se afla şi prietena lui.

Citeşte mai departe!

Pentru amatorii de senzaţii tari - Zonele fierbinţi ale turismului sexual de la Constanţa

Pe raza judeţului Constanţa, mai ales în sezon estival, îşi desfăşoară activităţile zilnice câteva sute de prostituate. Categorisite ca „tiriste“ ori „de lux“, „fetiţele“ sunt, de cele mai multe ori, consecvente în ceea ce priveşte locul în care abordează posibilii clienţi. La o scurtă trecere în revistă, pe majoritatea arterelor din Constanţa pot fi observate prostituate, însă există şi o excepţie: DN 38, porţiunea dintre Agigea şi Negru Vodă, până la intrare în Bulgaria, drum pe care „fetiţele“ nu au, momentan, niciun „punct de lucru“.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii