Restaurant Sabroso, delicios sau nu? (galerie foto + document)
Restaurant Sabroso, delicios sau nu? (galerie foto + document)
				                   
				                   
				                
							
							 17336
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
							
Cunoscută
deja de câţiva ani pe piaţa constănţeană ca o firmă specializată în 
comenzi şi livrări la domiciliu, pizzeria cu nume iberic („sabroso" 
înseamnă delicios, gustos în limba spaniolă) s-a transformat de curând 
într-un restaurant în toată regula. Situat în zona complexului „Intim",
pe bulevardul I. C. Brătianu la numărul 48, în aceeaşi clădire care 
găzduieşte şi „Fabrica De Pizza", o zonă nu foarte propice unui astfel 
de local. Se pare însă că acest inconvenient nu i-a speriat pe cei de la
Sabroso şi nici pe clienţii fideli ai pizzei cu acelaşi nume, care nu 
au întârziat să apară, unii dintre ei mânaţi, ca şi mine, de pură 
curiozitate.
„Lăsaţi orice speranţă, voi ce parcaţi!", ca să îl parafrazez pe 
Dante, care, dacă ar
fi trăit în zilele noastre, cu siguranţa ar fi fost inspirat de parcarea
din faţa restaurantului, plina ochi cu maşinuţe mici, verzi, purtând 
sigla Sabroso. Evident, maşinile serviciului de livrare. Mă gândesc că e
doar o întâmplare şi las maşina ceva
mai încolo. Încă de la intrarea în holul restaurantului eşti întâmpinat 
cu muzică. De asta se ocupă un difuzor mascat în tavan. Restaurantul în 
sine este foarte spaţios şi se
pretează la petreceri private sau corporate, aniversări, evenimente. 
Separeurile sunt suficient de multe, dacă aveţi în minte o întâlnire 
romantică sau de afaceri. Totuşi, denumirea de „restaurant" e puţin 
forţată, deoarece Sabroso, în sens strict vizual, arată la interior ca 
un pub. Finisajele sunt moderne, la fel şi mobilierul. Este un
local aerisit, patronii nu s-au zgârcit cu instalaţiile de aer 
condiţionat. Pentru a-mi servi micul dejun am ales un separeu, departe 
de mulţime, imaginară la acea oră matinală, şi pentru că tot am amintit 
de
ore, menţionez că localul este deschis non-stop, 7 zile pe săptămână. 
După o scurtă incursiune în
meniu, care conţine nu mai puţin de 37 de pagini, am decis sa îmi încep 
ziua cu un „mic dejun Englezesc" (2 ouă ochiuri, bacon, cabanos, cartofi
prăjiţi, ciuperci la grătar şi 1 roşie) şi o cafea. Micul dejun, fie că
este el grecesc, bulgăresc sau englezesc, are 300 de grame şi costa 12 
lei. Cafeaua - doar 4,5 lei. Pentru un „meniu Sabroso" (şniţel, cartofi,
salată, clătite) scoţi din buzunar 17 lei, iar „meniul zilei", la care 
poţi alege din 4 feluri de ciorbă (pui, văcuţă, perişoare, burtă), iar 
felul doi este diferit în fiecare zi a săptămânii, te costa doar 18 lei.
Clătitele de la desert sunt incluse
în preţ. O prăjitură „Sabroso" costă 5 lei, iar pentru gurmanzi există 
„Torta delizia ricota e pere" la 9 lei. Preţurile sunt bune, la fel ca 
şi raportul calitate - preţ. Meniul satisface chiar şi cel mai înrăit 
gurmand. Servirea este fermă, ospătarii sunt tineri şi amabili.
Este un restaurant pe care îl recomand în special tinerilor care vor 
aprecia cu siguranţă muzica de club în surdină şi designul modern al 
localului. Curăţenia este impecabilă, chiar şi la toaletă,
capitol la care alte restaurante mai au de învăţat şi de pus în 
practică. Restaurant Sabroso primeşte 4 stele cu felicitări pentru bun 
gust şi curăţenie. Localul funcţionează pe societatea SC GEORGIO FAST 
SRL, administrată de Mişu Gheorghe, avându-i ca asociaţi pe Mişu Maria 
şi Verban Olimpiu.
[label]SC GEORGIO FAST SRL[/label]
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
- cristina 01 Jul, 2011 17:33 ami place restaurantul e f frumos si tinetio tot asa .va felicit aveti mancarurile f bune si gustoase as vrea si eu reteta pui sabroso vreau soncerc dar nu mai retin cum era.am vazut la tv si nu am scris reteta puteti sa majutati?
 - Activistu 07 Mar, 2011 19:10 Eu am o singura nedumerire. Pe toate furumurile umbla unu cu naframa in bat. CONFISCATE..... Intreb si eu pe aici nu a fost?
 
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

															
														
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
					