Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:23 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurant Delfinul, cu aceleaşi hituri, dar cu preţuri mai bune

ro

22 Mar, 2012 01:30 7565 Marime text
restaurant_Delfinul_1.jpgCiorba rămâne specialitatea restaurantului, fie că este de burtă, de văcuţă sau de pui

Am mai fost la restaurantul Delfinul, de pe strada Flămânda nr. 19, dar am hotărât să mă întorc să văd dacă au apărut ceva schimbări. Prea mari nu sunt, dar există. Au apărut câteva meniuri la preţuri ceva mai bune. Cu 15-16 lei primeşti felul I, felul doi, desert şi cafea. Nu era scump nici înainte, dar când primeşti mâncare mai multă şi mai bună pentru bani mai puţini este semn bun. În plus, majoritatea preparatelor se fac pe loc şi sunt multe care conţin produse făcute de ei, spre exemplu cârnaţii de casă. restaurant_Delfinul_2.jpgDar ciorba rămâne specialitatea restaurantului, fie că este de burtă, de văcuţă sau de pui. Nici celelalte preparate nu sunt de ocolit. Servirea a rămas bună, poate pentru că nu sunt mulţi clienţi şi ospătarii au timp să te servească aşa cum trebuie. Interiorul a rămas la fel de mare şi frumos aranjat. Este răcoros, doar că devine puţin ciudat să mănânci acolo atunci când nu eşti decât cu ospătarii. Sau poate ai norocul de a prinde o pomană, unul din lucrurile pentru care sunt cunoscuţi. Şi mai aşteptaţi puţin să se amenajeze mica terasă din faţă, pentru că este situat într-un cartier liniştit şi cu puţin trafic.

Potrivit Registrului Comerţului, restaurantul funcţionează pe societatea M.B. Delfinul SRL, de care se ocupă Stelică Malama şi George Bileca.

Ti-a placut articolul?

Comentarii