Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paradis Holiday, relaxare în zgomot infernal (galerie foto)

ro

12 Jul, 2011 00:00 5121 Marime text

paradis_holiday.jpgParadis Holiday este un restaurant tip autoservire, cu terasă şi bar, amplasat pe faleza staţiunii Mamaia, în zona hotel Victoria, la numai câţiva metri de capul de linie al „trenuleţului" care transportă turişti, pornind din zona Perla.

Vizita mea la Paradis Holiday nu a fost nici pe departe o „vacanţă în paradis", aşa cum ar sugera numele acestui local. Autoservirea este destul de curată şi modern utilată, iar preţurile nu sunt mari. Mâncarea arăta cât de cât proaspătă, cu excepţia prăjiturilor care erau aproape fosilizate în galantare. Surpriza a venit de la terasa amenajată la stradă, unde, după ce am luat loc la o masă şi am aşteptat o grămadă, deşi în local erau mai mulţi angajaţi decât clienţi, a trebuit să merg personal la bar să comand şi apoi să îmi aduc la masă cafeaua. Evident că terasa nu eliberează bon fiscal decât la cererea expresă a clientului, aşa că am mai pierdut ceva timp aşteptând recuperarea acestuia. Deşi barmanul a avut bunul simţ să mă avertizeze în legătură cu invazia de gândaci de pe terasă, a omis să îmi spună că va trebui să îmi pun şi nişte dopuri în urechi. Una din cele mai teribile teorii puse în practică pe litoralul românesc, teorie la care şi Paradis Holiday a subscris, este aceea conform căreia dacă vrei să nu îţi plece clienţii din local, trebuie neapărat să dai muzica la maximum şi, dacă e posibil, dincolo de maximul suportabil, atât de către difuzoare, cât şi de timpanele clienţilor.

Muzica a fost la început tare, suficient de tare încât să nu poţi purta o conversaţie la un nivel mediu, pentru ca apoi să fie nevoie să urli, fără prea mare succes. Dureri de cap? Am încercat să schimb masa, dar difuzoarele erau amplasate strategic la nivelul urechilor, pentru maximum de eficienţă. Aşa că am suportat cu stoicism un sfert de oră de tortură acustică, după care am plecat în viteză cu urechile ţiuind. Dacă aşa or fi vacanţele în paradis, prefer să stau acasă!

Paradis Holiday primeşte 2 stele.

Terasa funcţionează pe societatea SC RIDZONE COMPUTERS SRL, având ca asociaţi pe Maria-Mădălina şi Ionuţ-Daniel Raitaru, acesta fiind şi administratorul firmei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii