Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul Club Doors, un exemplu bun pentru alte baruri

ro

15 Feb, 2012 00:00 7734 Marime text

Doors.jpgBine cunoscutul Club Doors şi-a redeschis porţile de curând, dar la o altă adresă. Este situat la subsolul unei clădiri de pe strada Traian, la nr. 68 A, în zona Gării. Şi înainte era un loc foarte plăcut, dar acum este unul dintre cele mai frumoase baruri din oraş. Se vede că a fost gândit cap-coadă de la început şi că nu există improvizaţii. Exact de la intrare te întâmpină un covoraş roşu şi pufos, pe care poate nu-l consideraţi aşa important, dar pe o vreme ca asta este perfect pentru a nu împrăştia mizeria de pe pantofi prin tot barul. Sunt foarte multe detalii importante, elemente decorative, gen acele instrumente muzicale făcute din tablă şi sârmă, discurile de pick-up ale multor trupe cunoscute şi aşa mai departe.

Doors1.jpgEste un loc spaţios, poţi sta pe o canapea, pe un scaun la masă, la bar sau chiar în picioare. Atmosfera este relaxantă, dar totuşi energizantă. Se organizează şi multe concerte ale unor trupe româneşti mai mult sau mai puţin cunoscute. Preţurile, în schimb, au rămas aşa cum erau. Adică suficient de mici încât să-l facă un bar preferat de mulţi constănţeni. O cafea costă 6 lei, un ceai cald la fel, iar pentru un lapte cu caramel plăteşti doar 5 lei. Există şi happy hour, între 9.00 şi 15.00, când o cafea te costă doar 3,5 lei. Iar la aproape orice comandă primeşti ba alune, ba biscuiţei, ba o ciocolăţică. Un gest foarte frumos din partea lor. Este un local care-mi place mult şi mi-aş dori mai multe locuri asemănătoare pentru a avea de unde alege.

Conform Registrului Comerţului, Doors funcţionează pe societatea NBC Line SRL, de care se ocupă Petru-Radu şi Mircea Boldea-Colcear.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii