Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

My Way Caffe sau cum se face ospătarul că uită nota de plată în buzunar (galerie foto)

ro

19 Jul, 2011 00:45 5188 Marime text
cafenea_3.jpg„My Way Caffe" este un local unde constănţenii se pot răcori, în zilele toride de vară, cu mai multe sortimente de băuturi la preţuri accesibile.

„My Way Caffe" este, pe scurt, unul dintre acele baruri care există şi atât. Nu are nimic în plus sau în minus faţă de multe alte localuri de acest gen şi, personal, nu am găsit niciun detaliu care m-ar convinge să revin la cafeneaua de pe strada Ştefan Mihăileanu nr. 71. Într-un soi de semi-obscuritate, chiar şi în plină zi, sunt aşezate 7 mese mari şi late, care, dacă mergi neînsoţit sau chiar cu un prieten, te fac să te simţi singur... pentru simplul fapt că rămân prea multe locuri libere lângă tine. Pentru cei care au nevoie de intimitate, barul oferă un separeu, mascat doar parţial de ceea ce cred că este o perdea, separeu în care, bineînţeles, există o masă la care ar putea încăpea pe puţin 10 persoane. Deşi barul se vrea intim, dacă ne luăm după lumina mai mult inexistentă şi lumânările romantice de pe mese, spaţiul nefericit utilizat oferă o puternică senzaţie de gol. Dacă sunteţi şi puţin obosiţi după o zi de muncă, mai bine luaţi direcţia casei, pentru că muzica de aici are toate şansele să vă adoarmă.

cafenea_2.jpgMeniul este specific pentru un cafe-bar: mai multe sortimente de cafea, sucuri, câteva cocktailuri şi vreo două soiuri de vin. Puteţi veni şi în altă zi decât cea de salariu, pentru că un Irish Coffee este 7 lei, un frappe 6,5 lei, iar o bere la halbă, 4,5 lei.

Un mare plus pentru administratori este faptul că nu fac economie la curent: aerul condiţionat a mers tot timpul, astfel că cele 35 de grade de afară nu se fac deloc simţite. Pe de altă parte, însă, cu ventilaţia nu stau prea bine. Deşi, în acel moment, în bar se aflau doar trei fumători, aburul greoi cu miros de tutun era ca la el acasă.

Şi a venit momentul mult aşteptat: nota de plată. Ospătăriţa, foarte amabilă, de altfel, a adus-o, dar a uitat să o mai ia înapoi, urmând, ca mulţi alţii din acest domeniu, principiul conform căruia clientul are mereu bani ficşi la el. Aşa se face că a trebuit să aştept 10 minute cu nota, şi cu banii, pe masă, şi asta pentru că mai aveam nevoie şi de un rest....

„My Way Caffe" primeşte 3 stele, pentru că, deşi nu mi-a inspirat prea multe, este un local curat, cu preţuri rezonabile şi angajaţi amabili.

My Way Caffe funcţionează pe societatea Blaforfun SRL, avându-l ca unic asociat şi administrator pe Andrei Bucur.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii