Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gestul emoționant făcut de Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de Ziua Îndrăgostiţilor (VIDEO)

ro

15 Feb, 2022 20:34 2252 Marime text
Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, Ben Affleck i-a făcut cadou iubitei sale, Jennifer Lopez, un videoclip pentru piesa ei "On My Way" pe care l-a realizat el însuşi, relatează online ziarul spaniol ABC.

 

Ben Affleck (49 de ani) şi Jennifer Lopez (52) au avut în urmă cu aproape două decenii o relaţie timp de doi ani şi chiar şi-au anunţat logodna în 2002, însă nunta prevăzută pentru 2003 a fost anulată.


Motivul principal al despărţirii celor doi au fost neînţelegerile legate de contractul prenupţial pe care JLo i-l propunea spre semnare lui Ben şi care îl restricţiona pe actor din punct de vedere comportamental şi financiar.



După 18 ani, în vara anului 2021 cuplul Bennifer - acronimul lui Jennifer Lopez şi Ben Affleck - a revenit mai puternic ca niciodată, iar cei doi actori se afişează din nou împreună mai fericiţi şi mai îndrăgostiţi ca oricând.


Pe 14 februarie, Ben a dorit să-şi demonstreze dragostea printr-un videoclip pe care el însuşi l-a regizat pentru piesa "On My Way", interpretată de Jennifer Lopez în filmul "Marry Me" şi pentru care a folosit imagini din viaţa lor reală.



"Voi împărtăşi cu voi ceva foarte special şi personal, pe care în mod normal nu l-aş împărtăşi decât prietenilor apropiaţi", a scris JLo, postând pe site-ul său clipul primit de la Ben de Ziua Îndrăgostiţilor.

Foto Facebook/ Jennifer Lopez

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii