Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Terasa Crinilor bate vântul a... insolvenţă (galerie foto)

ro

18 Jun, 2011 00:00 4916 Marime text

10_terasa_crinilor.jpgRestaurant Terasa Crinilor este ultimul restaurant de pe partea dreaptă, cum ieşiţi din Satul de Vacanţă, exact lângă trecerea de pietoni de la bulevardul Mamaia. Pentru cei care vin dinspre staţiune, în schimb, Terasa Crinilor este primul restaurant care le iese în cale odată intraţi în Satul de Vacanţă. Restaurantul şi-a reluat nu demult activitatea, după ce a trecut printr-un proces de renovare. Terasa Crinilor este un restaurant cu linie de autoservire, care a fost transformat în terasă, renunţându-se la geamurile termopan. Pe terasă sunt amplasate 14 mese de câte 6 locuri, mobilierul fiind confecţionat din ratan artificial.

16062011150.jpgPrima impresie pe care am avut-o atunci când am intrat în restaurant a fost că locul este părăsit. Nici urmă de personal sau clienţi. Într-un târziu, a apărut şi o angajată, care s-a oferit să mă servească. Preparatele din galantare nu arătau foarte rău, dar erau expuse cât se poate de neinspirat. Toată carnea care urma să fie introdusă în ciorbe era expusă la vedere, aspect total inestetic şi care îţi taie orice poftă de mâncare. O ciorbă de burtă costă 6 lei, dar cu smântână, mujdei de usturoi şi ardei ajungi să plăteşti aproape 10 lei. O porţie de varză cu carne costă 6,5 lei şi este comestibilă, dacă faci abstracţie de gustul de mâncare arsă. O porţie de mămăligă te costă 3 lei. Astfel, se ajunge rapid în zona preţurilor exagerate pentru un astfel de restaurant, iar la aceiaşi bani poţi mânca mult mai bine şi în condiţii mult mai decente în alte localuri.

Terasa Crinilor primeşte 1 stea.

Restaurant Terasa Crinilor funcţionează pe societatea SC ALL PROVIDING SRL, care actualmente este sub incidenţa Legii nr. 85/2006, fiind în stare de insolvenţă. În SC ALL PROVIDING SRL asociaţi şi administratori sunt ŞTIRBESCU ADRIANA şi ŞTIRBESCU VASILE. Firma este administrată judiciar de către CC INSOL SPRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii