Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Strada, un loc unde mănânci bine şi ieftin

ro

09 Nov, 2010 00:00 11718 Marime text
la_strada_1.jpgNu este cel mai ieftin restaurant cu autoservire, dar preparatele sunt consistente şi delicioase. Puteţi sta la o masă pentru a mânca sau puteţi face comandă pentru că nu durează mult până vă este adusă.

La Strada este un restaurant cu autoservire situat pe bulevardul Mamaia nr. 51, aproape de intersecţia cu strada Răscoala din 1907. Este imposibil să nu observaţi acea firmă mare pusă la intrare dacă treceţi prin zonă. Interiorul este destul de spaţios, cu multe mese, dar cu suficient spaţiu între ele. Predomină verdele şi negrul, dar este o combinaţie foarte bună, modernă şi plăcută. Meniul este bogat şi preparatele arată extraordinar de bine. Ar fi culmea să nu fie aşa. Dar, în cazul La Strada, aparenţele nu înşeală. Mâncarea chiar este bine preparată şi gustoasă. Vă recomand puiul cu smântână şi ciuperci. Costă 8,5 lei o porţie. Este un preţ chiar mic pentru cât de consistent şi gustos este. Dacă vreţi să începeţi masa cum trebuie, încercaţi şi ciorba de văcuţă. Cu puţină smântână este delicioasă şi costă doar cinci lei. Dacă mai luaţi o porţie de papanaşi şi ceva de băut, nu depăşiţi cu mult pragul de 20 de lei. Nu sunt cele mai mici preţuri din oraş, dar după o astfel de masă vă asigur că vă săturaţi. De timpul de servire nu am ce comenta. Este autoservire şi asta face ca totul să se rezolve rapid. Mai puţin atunci când vin mulţi clienţi pentru prânz, dar tot nu aşteptaţi mai mult de 10 minute.la_strada_2.jpg Dacă nu aveţi timp să mergeţi aici pentru a mânca, puteţi face comandă. Partea cea mai bună este că nu durează mai mult de 30 de minute până ajunge mâncarea la voi. Au un sistem de livrare destul de eficient. Nu este cel mai ieftin restaurant cu autoservire, dar preparatele sunt consistente şi delicioase. Puteţi sta la o masă pentru a mânca sau puteţi face comandă pentru că nu durează mult până vă este adusă.

Localul funcţionează pe societatea Danvert SRL, administrată de Daniela Laura Grancea, care mai este implicată şi în La Strada Events SRL.

stele_4.jpgLa Strada primeşte patru stele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gherasim 07 Apr, 2011 03:15 CEA MAI PROASTA MANCARE DIN ORAS!PRETURI EXCROACE RAU DE TOT!!!!!!
  • pofticiosul 09 Nov, 2010 11:03 super mancare acolo...