Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La restaurantul Paradis, servirea bună este prea scumpă (document)

ro

08 Oct, 2010 01:58 6786 Marime text
cap_03.jpgEste un restaurant foarte frumos, cu mâncare şi servire bună. Păcat de preţurile mari şi de faptul că seara şi în week-end nu prea poţi merge acolo pentru că se organizează nunţi şi alte astfel de evenimente.

În cadrul hotelului Bulevard, situat pe bulevardul Mamaia nr. 294, aproape de intrarea în staţiunea cu acelaşi nume, este restaurantul Paradis. Este un spaţiu mare, aflat la primul etaj al hotelului. Este amenajat foarte elegant şi sunt geamuri mari prin care se mai vede o mică parte din lacul Tăbăcărie. Înainte, priveliştea era mult mai frumoasă, dar s-a construit o clădire pe cealaltă parte a bulevardului, aşa că acele geamuri mari nu mai au efectul dorit. Bine măcar că este un restaurant elegant şi nu prea îţi mai vine să te uiţi pe geam. Spre deosebire de cel de la hotel Scala, acesta este ceva mai animat. Nu sunt mulţi clienţi, dar parcă este puţină agitaţie. Mi se pare perfect pentru masa de prânz. Ar fi bun şi seara, doar că, în mare parte din timp, mesele sunt rezervate pentru diverse evenimente. În week-end deja devine imposibil să mănânci ceva acolo din cauza nunţilor şi botezurilor.

Bulevard_2.JPGPreţurile sunt mari. Un meniu de prânz (felul întâi, felul doi şi desert) ajunge lejer pe la 50 de lei. Dacă mai pui ceva de băut şi bacşişul, te gândeşti de două ori înainte să mergi acolo. Mâncarea este foarte gustoasă şi servirea ireproşabilă. Dacă vrei o ciorbă, îţi va fi adusă farfuria goală la masă. Nu te speria, imediat ajunge şi ospătarul cu un bol din care îţi pune în farfurie ce ai comandat. Mi se pare un mod foarte profesionist de a servi. Bravo lor. Dar, cu toate acestea, rămân la părerea că este mult prea scump pentru oraşul nostru. Este un restaurant foarte frumos, cu mâncare şi servire bună. Păcat de preţurile mari şi de faptul că seara şi în week-end nu prea poţi merge acolo pentru că se organizează nunţi şi alte astfel de evenimente.

Restaurantul funcţionează pe societatea Fati International Company SRL, de care se ocupă Dorel Vlad, Ana-Maria Teodorescu şi Eugenia Chirica. Dorel Vlad mai este implicat în Tibotours SRL, Toulouse SRL, Agenţia de Turism Bulevard Travel SRL, Switchgrape SRL şi Mamaia Lake Company SRL.

Localul primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă preţurile erau ceva mai mici.

stele_bulevard.jpg

 

 

[label]Paradis - Fati International Company SRL[/label] 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii