Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Cetate, o privelişte frumoasă printre gunoaie

ro

15 Mar, 2012 00:00 4172 Marime text

La_Cetate.jpg La Cetate este unul dintre puţinele restaurante amplasate în parcul Tăbăcărie, dar cred că este cel mai cunoscut şi cel mai relaxant.

Este amplasat lângă locul de joacă pentru copii, aproape de bulevardul Lăpuşneanu, dar la o distanţă suficientă pentru a sta pe gânduri dacă să mergi sau nu seara spre restaurant. Este întuneric, parcul destul de pustiu, iar cu maşina nu se poate ajunge pentru că se pun nişte piloni la intrare în parc. Din acest motiv, prefer să merg pe zi acolo. Este, aşa cum spuneam, un loc foarte relaxant. Mesele sunt destul de multe şi aranjate frumos, cu toate că sunt multe momentele în care nu găseşti loc. Şi atunci este foarte mult fum, pentru că nu s-a pus accentul pe aerisire, iar în timpul iernii nu se pot lăsa uşile deschise. Vă recomand terasa, dar atunci când se va încălzi. Este minunat să bei o cafea şi să priveşti lacul şi parcul. Din păcate, nu avem cel mai curat parc, aşa că nu trebuie să vă mire gunoaiele pe care le vedeţi prin diverse locuri. Ospătăriţele sunt amabile şi rapide doar atunci când nu sunt mulţi clienţi. Cum se umple restaurantul, cum trebuie să aştepţi minute bune pentru a comanda ceva sau pentru a cere nota de plată. Preţurile sunt acceptabile pentru un astfel de local. Cu 30 lei ai parte de o masă bogată şi ceva de băut, plus ciubucul ospătăriţei. Dacă s-ar rezolva problema cu aerisirea, ar fi un loc perfect şi pe timp de iarnă.

Potrivit Registrului Comerţului, La Cetate funcţionează pe societatea Cabiria SRL, de care se ocupă Ionuţ şi Alexandru Oancea.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii