Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectat de corupţie Banias va cere socoteală pentru violenţele produse jandarmilor în Piaţa Universităţii

ro

19 Jan, 2012 00:00 993 Marime text

Imediat ce va debuta sesiunea extraordinară a Parlamentului, şi comisiile de specialitate îşi vor intra în pâine. Pe ordinea de zi a Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională figurează deja o propunere care vizează audierea conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor, reprezentată de Traian Igaş, şi a Jandarmeriei Române, prin colonel Costel Gavrilă.


Declaraţia aparţine senatorului Nicolae Moga, care ne-a declarat că a purtat deja discuţii în acest sens şi cu preşedintele comisiei, senatorul Teodor Meleşcanu.
„Dacă preşedintele nu a convocat CSAT, noi, ca membri ai Comisiei de siguranţă naţională, sunt datori să aflăm ce a stat la baza violenţelor petrecute în timpul manifestărilor din Piaţa Universităţii. Tocmai de aceea, vom cere explicaţii şefilor de arme implicaţi în dezamorsarea conflictelor, dar şi ministrului Igaş", mai spune Moga.
Membru în comisie este şi senatorul suspectat de corupţie în dosarul „Containerul", Mircea Banias. Politicianul a fost deja citat pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală, semnal deloc încurajator pentru democrat-liberalul constănţean, care este acuzat de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi instigare la delapidare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii