Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:03 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP Constanţa anunţă că nu va susţine demersurile ALDE privind funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean

ro

12 Sep, 2018 00:00 896 Marime text
Partidul Mişcarea Populară - filiala Constanţa nu va susţine demersurile ALDE pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Preşedintele organizaţiei judeţene, Claudiu-Iorga Palaz, susţine că, având în vedere ultimele mişcări din spaţiul politic constănţean, referitoare la mutările politice ale ALDE privind încetarea mandatului vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa din partea acestui partid, „considerăm că nu facem altceva decât să ne delimităm de un drum pe care Andrei Gerea a ţinut să îl arate de la bun început, şi anume că ALDE are propria «foaie de parcurs» şi nicidecum pe cea a constănţenilor, de multe ori blocând proiecte iniţiate de Mişcarea Populară, proiecte care erau în favoarea cetăţenilor, dând directive reprezentanţilor ALDE din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, să trântească proiectele lui Palaz“.
 
Palaz afirmă că demersul PMP este de bun augur în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, iar prin acest demers nu-l va lăsa pe „jucătorul” Gerea (coordonator politic al ALDE Constanţa) „să se joace cu soarta constănţenilor după bunul său plac”.
 
Aşa cum arătam în ediţiile anterioare, conducerea locală a ALDE a anunţat că va începe demersurile pentru încetarea mandatului de ales judeţean al lui Daniel Learciu, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Learciu şi-ar fi pierdut calitatea de membru ALDE la sfârşitul lunii august, când ar fi fost radiat conform statutului partidului pentru neplata cotizaţiei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii