Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL este singurul partid care este o alternativă pentru actuala putere roşie! Florin Gheorghe - „Consiliul Judeţean Constanţa a uitat de Comuna Corbu"

ro

21 May, 2012 00:00 2269 Marime text

cap_3.jpgCandidatul PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanta, Florin Gheorghe, a participat la sfârşitul săptămânii la o întâlnire cu alegătorii din comuna Corbu.

Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural din localitate, în prezenţa candidatului PDL pentru funcţia de primar, Vasile Halici, precum şi a deputatului Constantin Chirilă.

FlorinGheorghe2.jpg

În prezenţa a sute de localnici, Florin Gheorghe a afirmat că actuala conducere a Consiliului Judeţean Constanţa a ignorant complet comuna Corbu, iar actualul primar al localităţii nu a făcut nimic în ultimii 4 ani. „Nu este normal ca după o ploaie mai serioasă comuna Corbu să rămână izolată. Oamenii de aici nu au nicio vină că nici Consiliul Judeţean, nici actualul primar nu au făcut nimic în toţi aceşti ani. Ce promisiuni poţi să le faci oamenilor care, de la o simpla ploaie, se trezesc cu apă în casă. PDL este singurul partid care este o alternativă pentru actuala putere roşie!" a precizat Florin Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii