Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PC Constanta l-a votat presedinte pe Daniel Constantin

ro

01 Mar, 2010 03:15 1147 Marime text
pc_ion_minca_06.jpgConservatorii din toată ţara s-au reunit ieri, la Palatul Parlamentului pentru a-şi vota noul preşedinte de partid dar şi noua formulă a Consiliului Naţional al partidului, format din 11 vicepreşedinţi şi un prim-vicepreşedinte. De pe lista celor 21 aspiranţi la vicepreşedinţia PC-ului a făcut parte şi Liliana Mincă, cea care a deţinut şi mandatul trecut această funcţie.

După ce social-democraţii şi-au organizat propriul Congres extraordinar, a venit rândul partenerilor de coaliţie, conservatorii, să-şi aleagă o nouă conducere şi să-şi reanalizeze poziţia faţă de PSD, în contextul ultimelor declaraţii ale noului lider al social-democraţilor, Victor Ponta.

Delegaţia judeţeană constănţeană prezentă la adunarea de ieri de la Bucureşti a însumat aproape 100 de participanţi, veniţi din toate filialele importante din judeţ. Dintre aceştia, potrivit celor declarate de liderul formaţiunii la nivel judeţean, doar 14 au avut drept de vot: „Delegaţia noastră îl susţine pe Daniel Constantin, care reprezintă viitorul partidului, este tânăr şi are alte viziuni asupra viitorului".

După numărarea celor 1.373 de voturi valabil exprimate, Daniel Constantin a fost ales, cu 975 de voturi, noul preşedinte al conservatorilor.

Chiar dacă ar fi vrut să candideze şi el pentru o funcţie de vicepreşedinte, Mincă i-a cedat locul soţiei sale, Liliana, care vrea să-şi continue mandatul de vicepreşedinte. În plus, vicepreşedinta are şi cele mai mari şanse pentru a fi desemnată să candideze pentru Colegiul 19 Bucureşti, în locul lăsat liber de Daniela Popa, votată la începutul acestui an, în Consiliul CSA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii