Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Botoşani montează centralele termice la locuinţele ieftine Încă un Jitaru câştigă la primărie

ro

25 Oct, 2010 02:10 1491 Marime text
Societatea din Botoşani, SC Elsaco Electronic SRL, va furniza autorităţilor locale constănţene contra a 4.290.880,79 lei, 18 centrale termice necesare definitivării proiectului primelor locuinţe ieftine pentru tineri, cartierul Baba Novac.

Firma este una nouă în prim-planul licitaţiilor organizate de municipalitatea locală şi judeţeană, şi aşa cum arată datele de la Registrul Comerţului, unul dintre asociaţii firmei este Ovidiu Jitaru, care îndeplineşte şi funcţia de director tehnic. Coincidenţă de nume cu Ion Jitaru, directorul SC Herarconi SRL, societate care a câştigat numeroase licitaţii la Primăria Constanţa. Societatea care are ca obiect de activitate „Producţia de echipamente de măsură, reglare şi contoare", se va ocupa de furnizarea celor 18 centrale termice, dar şi de instalarea, montarea şi punerea în funcţiune a acestora, inclusiv procurarea echipamentelor conform Fişelor Tehnice din documentaţia de atribuire. De asemenea, firma trebuie să se ocupe şi de verificările necesare, dar şi de obţinerea autorizaţiei de funcţionare ISCIR pentru fiecare Centrală Termică.

Contractul a fost semnat pe 17 septembrie, şi se va derula pe o perioadă de 12 luni. Administratorul societăţii este Valeriu Iftime, iar asociaţii, patru la număr, plus Iftene, Ovidiu Jitaru, Petru Parfenov şi Doru Popa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii