Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:49 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu negociază cu liberalii ALDE Constanţa - obiective şi candidați la locale

ro

17 Jan, 2016 00:00 1875 Marime text


Alianța Liberalilor și Democraților din Constanţa are obiective pentru iunie 2016: consilieri locali, consilieri judeţeni şi consilieri orășenești și comunali. ALDE va avea chiar şi candidat la primăria Constanţa, susţine preşedintele organizaţiei municipale, George Fulina. Acesta a explicat că după sărăbători, reprezentanţii ALDE au decis să singuri în alegeri la începutul lunii februariei vor face publice numele candidaţilor. De asemenea, ALDE mai vizează Consiliul Judeţean Constanţa și, nu vrea să fie doar simplu spectator nici al bătăliei pentru fotoliul de primar al Constanţei, așa că va intra în această luptă cu un candidat, care va fi măsurat din punct de vedere sociologic.

Liderul de la municipiu al ALDE Constanţa dă asigurări că formaţiunea sa nu va susţine candidatul niciunui alt partid politic în alegerile locale şi vor depune liste complete în municipiul Constanţa.
Reamintim că pe 10 ianuarie comitetul de unificare ALDE s-a reunit la Palatul Parlamentului pentru a discuta la început de an electoral care sunt paşii de urmat pentru a obţine atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare, un scor care să sporească influenţa partidului pe scena politică. În cadrul întâlnirii ar urma să participe peste 150 de reprezentanţi ai partidului.

Menţionăm că recent, copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat lui Călin Popescu Tăriceanu o întrevedere, însă, acesta nu s-a arătat interesat de o colaborare cu PNL, până în prezent. Poate de aici şi zvonurile de noncombat pe plan local şi susţinerea candidatului PNL la primărie. Conducerea municipală a ALDE a respins însă această ipoteză.

Ti-a placut articolul?

Comentarii