Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei Petitie impotriva Centrului de deseuri industriale

ro

11 Mar, 2010 03:58 1703 Marime text
cap_1.jpgPrimarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, mai face încă un pas pentru interzicerea construirii „Centrului de Gospodărire Deşeuri Industriale".

Edilul-şef al oraşului Năvodari consideră că aceste deşeuri fac parte din categoria celor periculoase, care ar avea un impact dezastruos asupra populaţiei şi mediului din localităţile Năvodari, Corbu, Lumina, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Constanţa, dar şi asupra litoralului românesc. Începand de ieri, 10.03.2010, pe site-ul www.petitieonline.ro a început campania de strângere de semnături pentru petiţia primarului Nicolae Matei, împotriva înfiinţării Centrului de Gospodărire Deşeuri Industriale. Aceasta va fi înaintată Guvernului României, ca de altfel, tuturor factorilor de răspundere şi ONG-urilor. De asemenea, săptămâna viitoare, va fi publicat un anunţ pentru organizarea unei dezbateri publice conform Legii 52/2003, privind proiectul de hotărâre al Consiliului Local Năvodari pentru organizarea referendumului local, prin care populaţia oraşului Năvodari va fi consultată în ceea ce priveşte oportunitatea ca pe raza oraşului Năvodari să se înfiinţeze „Centrul de Gospodărire Deşeuri Industriale".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexandra 12 Apr, 2010 20:44 sunt o fata de 11 ani,pare ca sunt mica la fizic dar in interior,daca o sa stai sa vb cu mine iti vei da seama ca nu sunt doar un copil prostut.domnule primar,Matei Nicolae,va respect si va spun cu sinceritate ca urasc aceasta idee de a se face un centru de deseuri in navodari.din moment ce am spus asta este clar ca locuiesc in navodari.as vrea sa cunosc acel om care vrea sa distruga frumusetea asta de oras!!
  • Gelu 13 Mar, 2010 20:23 Fostul primar Calapod ne-a adus in situatia asta prin eliberarea Certificatului de Urbanism !
  • vergu 11 Mar, 2010 22:10 Matei,un Vanghelie al PSD Constanta...pe persoana fizica