Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu, preocupata de promovarea tinerelor talente

ro

31 Oct, 2009 01:42 1551 Marime text
Deputatul PD-L Maria Stavrositu a participat, ieri, la două evenimente al căror obiectiv a fost protejarea mediului înconjurător şi promovarea tinerelor talente. Astfel, parlamentarul democrat-liberal a luat parte la o manifestare a organizaţiei non-guvernamentale Mare Nostrum, cu prilejul Zilei Internaţionale a Mării Negre.

În cadrul întrevederii, Maria Stavrositu a reconfirmat faptul că protejarea mediului înconjurător este una din priorităţile mandatului său de deputat. Totodată, parlamentarul a propus ONG susţinerea de proiecte comune în domeniul protejării mediului.

Ulterior, în cadrul unui alt eveniment, Maria Stavrositu a fost prezentă la o întâlnire cu micii fizicieni ai Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân". Cu această ocazie, deputatul PD-L şi-a reiterat intenţia de a susţine constant promovarea tinerelor talente şi aplicarea unor strategii viabile, la nivel naţional, pentru a fi atraşi în ţară tinerii cu capacităţi deosebite, care au preferat să emigreze în ultimii 20 de ani.

De asemenea, Stavrositu s-a întâlnit cu profesorii de fizică şi conducerea colegiului, cu care a discutat despre organizarea proiectului caritabil care urmează să aibă loc vineri seară, la Teatrul de Opera si Balet „Oleg Danovski", şi sâmbătă, la Atheneul Român din Bucuresti. Este vorba despre un recital extraordinar, susţinut de marele violonist Alexandre Dubach. Evenimentul va fi organizat cu scopul de a-i susţine pe cei 22 de elevi de excepţie ai Colegiului în vederea participării acestora, al VI-lea an consecutiv, la concursul internaţional „Space Settlement Design Contest", organizat de NASA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sorin 01 Nov, 2009 02:06 bravo dnei deputat. multumesc pentru implicarea in acest proiect. cu astfel de oameni putem progresa.