Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate - Enigmă a ultimului război, elucidată Scafandrii Black Sea Wreck Divers au descoperit submarinul care a scufundat Struma (video + galerie foto)

ro

20 Sep, 2010 02:28 5281 Marime text
exclusivitate enigma a ultimului razboi elucidata scafandrii black sea wreck divers au descoperit submarinul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • patrimoniu cultural 02 Jan, 2011 12:25 felicitari celor ce l-au gasit. Nu pot sa imi dau seama ce sentiment te poate incerca atunci cand te scufunzi langa un fragment de istorie, dar cu siguranta trebuie sa fie unul deosebit. Autoritatile romane nu vor intreprinde nimic in acest sens, chiar nu sare nimeni sa ajute asemeni initiative, zic eu, deosebite?
  • pentru turistul de la palazu 21 Sep, 2010 22:19 turistului patetic si rupt in coate... paranoia cu pretentii academice... turistule daca tratamentul cu electrosocuri nu a avut efect... poate o saritura in gol te va ajuta... lumea asta e cam impotriva ta... paraseste-o! in definitiv atat ti-a mai ramas...
  • turist in constanta 20 Sep, 2010 11:10 Problematic este faptul ca in Romania, nu exista legislatie cu privire la protejarea si exploatarea patrimoniului subacvatic. Nu este cazul submarinului rusesc care inca nu este patirmoniu cultural romanesc, insa faptul ca nu a fost contactat singurul for reprezentativ in domeniul culturii si a istoriei navale romanesti si anume Muzeul Marinei Romane, nici macar o singura data, cu privire la aceasta situatie, ne duce cu gandul ca pirati, contrabandisti si pasionati arivisti, egoisti si nepasatori in ceea ce priveste trecutul poporului roman si viitorul generatiilor care vor veni, datorita insuficientei legisaltiei romanesti, a caducitatii institutiilor statului roman, prostiei angajatilor cu ranguri inalte in structurile ce au fost contactate - pentru ca a fost cazul de asa ceva - si nu in ultimul rand al jocului distructiv pe care il face media, pot altera modul de transmitere al faptelor reale ce ne cladesc esenta noastra ca indivizi pana intr-acolo incat, conform spuselor marelui nostru istoric national - cine nu-si cunoaste istoria, merita sa si-o repte - copiii copiilor nostri vor da din greseala peste mormintele noastre de idioti intr-un cimitir uitata de vreme si vor agata in sufrageriile lor sau in relicvarele lor private, tigve de imbecili din clasa "homo egoistum" subclasa "daca ma simt eu bine ca ies in fata restul sa duca dracului" fara sa stie concret ca poate isi spanzura ca trofeu strabunicii.