Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Moinescu - locul I la intenţia de vot a locuitorilor din Medgidia

ro

05 Jun, 2012 01:00 3995 Marime text

sondajmoinescu.jpgOrganizaţia PDL Medgidia a comandat o cercetare sociologică în perspectiva scrutinului din 10 iunie.

Sondajul a fost efectuat de INFOmass Iaşi şi, potrivit rezultatelor, 72,4% dintre locuitorii municipiului Medgidia îşi doresc schimbarea conducerii administraţiei publice locale. Oamenii spun că nu îl mai vor pe primarul Marian Iordache şi nici grupul său de susţinători, format din Marian Butnaru, Titi Radu, Vali Neagu, Iulică Talapan şi Ilie Arghir.

Conform sondajului citat, 64,3% dintre repondenţi declară că sunt nemulţumiţi de activitatea actualului edil-şef, îndeosebi din cauza faptului că a promis multe, dar în timpul activităţii sale de 16 ani la conducerea oraşului (12 ani - viceprimar, patru ani - primar) nu şi-a îndeplinit promisiunile.

55,3% dintre cei intervievaţi consideră că municipiul Medgidia este condus într-o direcţie greşită.

În ceea ce priveşte intenţia de vot, potrivit cercetării sociologice, Dumitru Moinescu, aspirant independent la Primăria Medgidia, are 45,3%, în timp ce liberalul Marian Iordache are 37,9%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Toni 06 Jun, 2012 11:07 SA SPERAM CA VA RAMAINE ASA."BAIETII DE BAIETI " PREGATESC O STRATEGIE CARE DE REGULA DA REZULTATE IN ZIUA ALEGERILOR deci 1-suveica 2-filmarea votului cu telefonul mobil 3-scrierea pe dosul palmei numarul candidatului care trebuie votat 4-promisiuni in scris cu semnatura candidatului care trebuie votata.se mizeaza foarte mult pe terenuri si case 5-transportul la sectiile de votare a votantilor nehotarati,simplii trecatori care nu au votata inca,vor trebui luati cu "japca" bagati in masina si "cumparati" daca nu accepta banii,intra atunci in scena unul gen"shefuvostru" care ii ameninta familia,nevasta,copilul si la nevoie chiar ii trage vreo doua sub coaste ca sa tina minte pe cine sa voteze ,neuitind sa-i aminteasca ca ce ii aplica in masina ,e un simplu mizilic. 6-ATENTIEEEEEEE! Politia si televiziunile care vor participa la urmarirea desfasurarii campaniei electorale la Medgidia,vor trebui sa aive" deranjamente tehnice" ASA CA VIN EU SI ZIC ACUM,ASA CA FAPT DIVERS,CINE POATE OPRI TOATE ACESTE MAGARII???? CARE AR FI MASURILE CE TREBUIESC LUATE CA ALEGERILE SA SE DESFASOARE CORECT ,LIBER SI DEMOCRATIC????
  • Jeny 05 Jun, 2012 05:29 Iordache trebuie sa plece din primarie daca medgidienii doresc locuri de munca !!!! Parcul Industrial este singura noastra sansa !!! Votez Moinescu !!!