Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Huţucă îi bate obrazul senatorului Chiţac şi Asociaţiei „Constanţa Altfel” „Nu am stat la masă cu membrii familiei Mazăre. O minciună sfruntată!”

ro

22 Jul, 2019 00:00 1873 Marime text
În urmă cu câteva zile, reprezentanţii Asociaţiei „Constanţa Altfel” prezidată de senatorul independent Vergil Chiţac au publicat o informaţie care se dovedeşte neardevărată, după cum susţine chiar persoana incriminată în acea postare, deputatul PNL, Bogdan Huţucă.

„Constanţa Altfel” a titrat că Huţucă, preşedinte PNL Constanţa ar fi avut o întâlnire la o terasă din Portul Tomis în compania lui Răducu Mazăre şi Alexandru Mazăre, acuzându-l pe liderul liberalilor, de continuarea blatului blatul USL.

„Noi înțelegem că liberalii constănțeni încă suferă după vremurile bune ale USL şi îşi doresc să revină „la butoanele” şi la „ciolanul” județului Constanța, dar nu înțelegem această întâlnire fotogenică a lui Huțucă cu Răducu Mazăre şi Alexandru Mazăre în… buricul târgului! Nici măcar rezultatele sondajului comandat nu-i îndreptățeau la o asemenea sfidare.

Bogdănel Huțucel, las-o moartă că ne-am convins, data viitoare când îl mai înjuri pe Făgădău prin comunicate de presă noi deja ştim că ai făcut-o după ce ai ieşit la cafea cu el! USL-istule!” – au postat pe pagina oficial de Facebook, Asociaţia „Constanta Altfel!”. (vezi captură secţiunea
„Foto”)

Fake news-ul nu a rămas taxat, Bogdan Huţucă dândul-le replica celor care se prezintă a fi altfel.

„În drumul spre o Constanța altfel, în sensul bun sper, primul pas ar fi onestitatea.
Zilele acestea am devenit ținta minciunilor unei aşa-zise fundații politice, care a scris în spațiul public că eu, Bogdan Huțucă, m-am întâlnit şi am stat la masă, la o terasă din Constanța, cu membri ai familiei Mazăre. O minciună sfruntată sau doar o mostră de disperare din partea unor indivizi care văd în PNL Constanța un adversar redutabil pentru PSD şi încearcă astfel decredibilizarea mea şi a partidului pe care îl conduc.  Le cer celor care au publicat asemenea lucruri să-şi dovedească afirmațiile, dacă nu să retragă minciunile şi să-şi ceară scuze. Știu însă că nu se va întâmpla niciuna nici alta, întrucât asta ar însemna ca ei să fie altfel, să fie oneşti. Ceea ce nu sunt...” – a precizat liderul PNL Constanţa.
 
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii