Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DADL are un nou responsabil cu presa

ro

14 Nov, 2009 02:21 1052 Marime text
Acelaşi Cătălin Anton, care se dădea că nu mai este

Săptămâni la rând, responsabilul de relaţii cu mass-media din cadrul Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral, Cătălin Anton, s-a arătat ofensat de faptul că este deranjat cu întrebări referitoare la instituţia la care este angajat, pentru că nu mai ocupă aceeaşi funcţie. Ieri, însă, la finalul unui comunicat de presă, Anton apare, din nou, responsabilul de relaţii cu presa.

O dată cu instalarea noului director la DADL, atitudinea fostului/actualului purtător de cuvânt al instituţiei s-a schimbat complet. Dacă pe parcursul ultimelor săptămâni, luat sub aripa ocrotitoare a lui Laurenţiu Marin, nimeni nu-i mai ajungea la nas aşa-zisului coordonator al Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului de Bazin, acum, Cătălin Anton pare să-şi fi revenit brusc. De când nu mai reprezintă instituţia, am încercat să aflăm care este noua persoană de contact care poate răspunde solicitărilor, însă fără vreun rezultat. „Nu avem momentan nicio persoană care să se ocupe", ne spunea de fiecare dată Anton. Însă acelaşi personaj ne-a indicat o adresă de e-mail unde să trimitem întrebările pe care le avem vizavi de activitatea instituţiei. Nici până azi, la mai bine de două săptămâni de la expedierea solicitărilor, nu am primit vreun răspuns.

„Am discutat ieri (n.r. joi) cu noul director şi am căzut de comun acord ca, până la angajarea unei alte persoane responsabile, eu să mă ocup de relaţia cu mass-media", ne-a declarat noul responsabil. Ne-a completat, însă, că nu va mai răspunde cu aceeaşi promptitudine, aşa cum ne obişnuia (sic!!!) înainte de instalarea fostului şef Laurenţiu Marin, ci că de acum înainte, cel puţin cât va ocupa el postul, are nevoie întâi de acordul directorului pentru a furniza o informaţie. Rămâne însă de văzut cât va mai rezista pe post, având în vedere că până acum a schimbat trei directori, mulându-şi de fiecare dată atitudinea în funcţie de pretenţiile noului său şef.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii