Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coordonatori zonali pentru eficientizarea activitatii

ro

19 Jul, 2004 00:00 664 Marime text

Alianta Populara isi modifica strategia

Sedinta Comitetului Judetean al partidului a reunit presedintii de filiale din teritoriu, conducerea judeteana a partidului, precum si alesii locali dobanditi in urma alegerilor locale, respectiv cei opt consilieri locali din comunele Nicolae Balcescu, Crucea, Topraisar, Agigea si orasul Techirghiol si viceprimarii din localitatile Nicolae Balcescu si Agigea * Pe parcursul dezbaterilor, reprezentantii Actiunii Populare au discutat despre necesitatea dezvoltarii structurii partidului in teritoriu * S-a decis asupra infiintarii de organizatii in cele 26 de localitati ramase neacoperite, precum si pentru atragerea de noi membri * In vederea eficientizarii activitatii de partid, s-a hotarat asupra impartirii judetului in noua zone * Coordonatorii zonali au fost desemnati din randul membrilor AP care au inregistrat rezultate bune in alegerile locale

Cu toate ca obiectivul formatiunii populare este castigarea alegerilor din anul 2008, ca partid nou infiintat care-si cauta legitimitatea in randul electoratului, Actiunea Populara a participat in vara acestui an, pentru prima oara de la aparitia sa pe esichierul politic romanesc, in competitia electorala. Faptul ca, desi au doar un an de existenta, au reusit sa se impuna in unele localitati ale tarii, ii obliga pe populari, in pofida rezultatului slab inregistrat la locale, sa pregateasca alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna. Asa cum au anuntat inca de saptamana trecuta, la sediul organizatiei judetene a AP Constanta s-a desfasurat sedinta Comitetului Judetean al partidului. La intrunire au fost convocati presedintii de filiale din teritoriu, conducerea judeteana a partidului, precum si alesii locali dobanditi in urma alegerilor locale, respectiv cei opt consilieri locali din comunele Nicolae Balcescu, Crucea, Topraisar, Agigea si orasul Techirghiol si viceprimarii din localitatile Nicolae Balcescu si Agigea.Pe parcursul dezbaterilor, reprezentantii Actiunii Populare au discutat despre necesitatea dezvoltarii structurii partidului in teritoriu. Astfel, s-a decis asupra infiintarii de organizatii in cele 26 de localitati ramase neacoperite, precum si pentru atragerea de noi membri. In vederea eficientizarii activitatii partidului, s-a hotarat asupra impartirii judetului in noua zone. Coordonatorii zonali au fost desemnati din randul membrilor AP care au inregistrat rezultate bune in alegerile locale. Acestia sunt Lucian Constantin, Constantin Florea si Nicolae Purcarea.

Tinerii populari au un lider judetean

Tot ieri, in cadrul sedintei Comitetului Judetean a fost desemnat ca presedinte al organizatiei judetene a tinerilor populari Adrian Bolohan, fost membru al PNTCD. Urmeaza ca, pe viitor, sa se constituie organizatii de tineret la nivelul fiecarei filiale din teritoriu. In cadrul aceleiasi intalniri au fost cooptate alte patru persoane in Biroul Judetean AP Constanta. In alta ordine de idei, s-a decis organizarea de alegeri in toate filialele care functioneaza sub coordonarea unor structuri interimare, in cele care s-au inregistrat rezultate slabe in alegerile locale, precum si in cele care se vor infiinta in urmatoarea perioada. Termenul limita pentru primenirea filialelor AP este 15 august.Alegerile din teritoriu vor fi urmate, in luna septembrie, de un scrutin intern pentru desemnarea structurii de conducere a filialei judetene a Actiunii Populare. In finalul intalnirii, popularii au discutat despre strategia care trebuie aplicata in viitor pentru pregatirea eficienta a alegerilor parlamentare si prezidentiale din toamna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii