Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL) „Pentru viitorul primar al Constanței, și sper că va fi un primar liberal, fondurile europene trebuie să reprezinte o prioritate”

ro

27 May, 2020 00:00 3563 Marime text
  • Fondurile europene reprezintă o soluție pentru îmbunătățirea nivelului de trai și pentru confortul cetățenilor din Constanța
  • Guvernul României va pregăti un fond de 100 de milioane de euro, ce va fi destinat autorităților locale, pentru susținerea proiectelor de infrastructură, ce urmează a fi finanțate de Comisia Europeană
  • Deputatul Bogdan Huțucă spune că următorul primar al Constanței va avea o șansă uriașă, aceea de a schimba fața tristă a blocurilor gri, de a reda o atmosferă modernă centrului, unde domnește de ani de zile izul de naftalină
  • În exercițiile financiare precedente, primarii PNL din județul Constanța au reușit să aducă, în localitățile lor, cele mai mari finanțări din bani europeni și să dezvolte proiecte majore
 
Fondurile europene reprezintă o soluție pentru îmbunătățirea nivelului de trai și pentru confortul cetățenilor din Constanța, spune deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă.
Acesta consideră că România, ca și celelalte state europene, are de îndeplinit o serie de obiective, privind dezvoltarea durabilă, până în 2030.
“Sunt multe orașe din România, printre care și Constanța, care au de recuperat decalajele de trai față de Europa Occidentală și aici mă refer de la spații verzi până la tot ce ține de confortul vieții.
În acest context, Guvernul României va pregăti un fond de 100 de milioane de euro, ce va fi destinat autorităților locale, pentru susținerea proiectelor de infrastructură, ce urmează a fi finanțate de Comisia Europeană în următorul exercițiu financiar (2021-2027)”, afirmă președintele PNL Constanța.
 

Guvern Orban pregătește un fond de 100 de milioane de euro pentru schimbarea la față a României

 
Deputatul liberal mai spune că “următorul primar al Constanței va avea o șansă uriașă, aceea de a schimba fața tristă a blocurilor gri, de a reda o atmosferă modernă centrului, unde domnește de ani de zile izul de naftalină, de a face investiții în fiecare cartier din orașul nostru, dar și de a face ca spațiile verzi să fie peste media europeană. Subliniez, este pentru prima dată când un guvern al României pregătește un astfel de fond de 100 de milioane de euro, cu opt luni înainte de începerea exercițiului financiar. Concetățenii noștri din zona Peninsulă, Faleză Nord, Poarta 6, Tomis Nord sau alte cartiere, au dreptul să trăiască la nivel european, fie că vorbim de refacerea spațiilor publice dintre blocuri, a înființării ori modernizării parcurilor, fie că vorbim de reabilitarea centrului istoric”.
 

Pentru viitorul primar al Constanței, fondurile europene să reprezinte o prioritate, o urgență

 
Potrivit liderului PNL Constanța, în exercițiile financiare precedente, primarii PNL din județul Constanța au reușit să aducă, în localitățile lor, cele mai mari finanțări din bani europeni și să dezvolte proiecte majore, care au redat o culoare și o atmosferă europeană orașelor, au îmbunătățit nivelul de trai și confortul cetățenilor. Este obligatoriu, pentru oricine va fi primarul Constanței - și sper că va fi un primar PNL- ca fondurile europene să reprezinte o prioritate, o urgență, în vederea ridicării nivelului de trai și al calității vieții”, conchide deputatul liberal.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii