Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avatavului „Nu sunt candidat la primarie de profesie"

ro

11 Jun, 2010 02:44 2475 Marime text
cap_7.jpgProaspăt ales şef al filialei din Eforie, Constantin Avătavului susţine că în organizaţia pe care a condus-o până acum şi unde a fost mandatat să se ocupe pentru următorii cinci ani, nu au fost niciodată probleme şi că toţi membrii filialei au avut libertatea de a-şi exprima opiniile ori de câte ori au simţit nevoia.

După ce democrat-liberalii din Eforie l-au ales cu unanimitate de voturi să-i reprezinte în următorii ani, Avătavului le promite acestora că le va fi aproape şi îi va sprijini aşa cum a făcut-o până acum, cu aceeaşi transparenţă. Mai mult, acesta susţine că scopul său nu este acela de a obţine popularitate în perspectiva viitoarelor alegeri locale din 2012, pentru că nu intenţionează să candideze la primărie. „Nu mă interesează acest fotoliu. Nu este neapărat nevoie ca preşedintele de organizaţie locală să fie şi viitorul candidat la primărie. Am mai candidat o dată şi am pierdut, nu sunt candidat de profesie".

Cât despre activitatea pe care a avut-o până acum în interiorul organizaţiei, Avătavului a susţinut că nu au existat probleme majore şi că toate deciziile care se iau în interiorul organizaţiei au fost discutate în faţa tuturor colegilor. „La şedinţele noastre a putut participa oricine. Nu s-a decis nimic fără să ne consultăm între noi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 11 Jun, 2010 08:56 Frumos.Cati gandesc si fac la fel?