Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astazi se analizeaza contestatia lui Banias Mironescu - „Am sa respir chiar daca voi fi exclus din PDL"

ro

14 Jun, 2010 03:53 1852 Marime text
cap_8.jpgAşa cum a transmis la începutul săptămânii trecute liderul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mircea Banias, există posibilitatea ca astăzi să fie discutată, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, contestaţia pe care acesta depus-o în ceea ce priveşte modul de desfăşurare al alegerilor de la municipiu din 5 iunie.

De asemenea, în conţinutul documentului înaintat spre analiză celor de la centru, Banias a propus şi excluderea din partid a celor doi colegi de-ai săi din Biroul Permanent Judeţean, Laurenţiu Mironescu şi Florian Constantin.

Întrebaţi ieri, la întâlnirea pe care democrat-liberalii de la municipiu au avut-o cu reprezentanţii mass-media, ce vor face în cazul în care contestaţia le va fi acceptată, nou alesul prim-vicepreşedinte în organizaţia municipală, Laurenţiu Mironescu, a susţinut că eventuala sa excludere din partid nu va constitui o problemă pentru existenţa sa. „Dacă voi fi exclus din PDL, cred voi mai putea respira, nu va fi asta o problemă". Chiar dacă nu a rostit nimic în legătură cu întrebarea care a fost pusă celor doi, Constantin părea să fi aprobat şi el aceeaşi atitudine ca şi colegul său democrat-liberal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 14 Jun, 2010 09:22 Sa faci rau si sa fie bine.Parca nu are sens.Dar in cazul lui Mironescu si Constantin are sens deplin.Excluderea celor doi ar face bine la multi oameni.